bakım

DENEBUNU LOVES ANTHELiOS ETKİNLİĞİ

16:27:00

Geçtiğimiz cuma Denebunu.com ve La Roche Posay ortak etkinliğindeydim. Denebunu ofisinde, harika düzenledikleri bahçelerinde gerçekleşen etkinlikte hem La Roche Posay ekibini hem de Denebunu.com'un üreten emek veren kadınlarını yakından tanımış oldum.

Denebunu.com, deneme boy ürünleri ücretsiz olarak üyelerine dağıtmayı amaçlayarak Ekim 2016'da kurulmuş. Çok ilgi çeken Denebunu kutuları aslında sadece deneme boy değil tam boy ürünlerle de sürprizler yapıyor.

1,5 milyon üyesiyle bu zamana kadar 300'den fazla marka ile iş birliği yapmış ve 3,5 milyondan fazla deneme ürününü tüketicilerle buluşturmuş. Kısa zaman için çok büyük rakamlar.

Hala tanışmadıysanız hemen üye olun derim.

la roche posay denebunucom etkinliği
la roche posay denebunucom etkinliği 1
la roche posay denebunucom etkinliği 6

Ece Targıt'ın ev sahipliğinde gerçekleşen bu güzel günde La Roche Posay güneş ürünleri ve yeni Anthelios Shaka Fluid'in mükemmel dokusunu keşfettik.

La Roche Posay, dermokozmetik denilince akla ilk gelen markalardan ve makyaj temizlemeden cildi arındırmaya, besleyip nemlendirmeye, koruyup yatıştırmaya yönelik bir çok ihtiyacı karşılayabilecek geniş ürün skalasına sahip.

la roche posay denebunucom etkinliği 2
la roche posay denebunucom etkinliği 3
la roche posay denebunucom etkinliği 4
la roche posay denebunucom etkinliği 5

La Roche Posay Anthelios Shaka Fluide, SPF50 güneş koruma faktörüyle normal, karma ve yağlı ciltlerin kullanabileceği yüksek güneş koruyucu yüz kremi. Hassas ve güneşe toleransı düşük ciltlerin kullanımına da uygun.

la roche posay denebunucom etkinliği 7
la roche posay denebunucom etkinliği anthelios shaka fluide

Eğlenceli, kolay taşınabilen ambalajıyla La Roche Posay Anthelios Shaka Fluide ince yapılı ve hızlı emilen bir krem. Transparan ve yağlı his bırakmıyor. Suya, tere ve kuma karşı dayanıklı. Kesinlikle kullanımı konforlu. Özelliklerini ve performansını daha detaylı bir blog yazısıyla paylaşacağım.


Görüşmek üzere :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

6 yorum

  1. Farklı ürünler bir arada...Güzel etkinlik olmuş

    YanıtlaSil
  2. Kuzum Instagram'dan da takip ettim. Harika bir etkinlik olmus😍😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok renkli ve eğlenceliydi canım, diğerlerinde bir arada olalım artık 😍

      Sil
  3. çok güzel eğlenceli oldu değil mi :-))

    YanıtlaSil