avon

AVON K5 KATALOGU ALIŞVERİŞİ 11 NİSAN - 8 MAYIS 2020

21:07:00

Avon'un şu an yayında olan K-5 katalogundan aldıklarımı ve fiyatlarını paylaşacağım bugün. Hazır indirimler devam ediyorken, sizin de bilginiz olsun istedim.

Avon K-5 katalogu 11 Nisan - 8 Mayıs tarihleri arasında geçerli. Aldıklarımın haricinde Anneler Gününe özel parfüm fırsatları, 2'li ve 3'lü teklif fırsatları, hediyeli kampanyaları ve 23 Nisan indirimleriyle oldukça hareketli. Bu konuda benimle irtibata geçebilirsiniz ya da yazının sonuna bırakacağım linkleri kullanarak ister müşteri ister satış temsilcisi olarak alışveriş yapabilirsiniz. Haydi, başlayalım.

Avon K5 Katalogu alışverişi

Öncelikle temsilci avantajlarından yararlanarak aldığım setler oldu, onlardan bahsedeyim. Avon her kampanya döneminde temsilcilerine oldukça uygun fiyatlı hale gelen setlerin bilgilerini gönderiyor. Beğendiklerinizi tek tek aldığınızın belki de üçte biri fiyatına oldukça avantajlı almış oluyorsunuz.
Aldığım ilk set cilt bakımı kategorisinde. Katalogda da yer alan Foot Works 3'lü paket.

avon alışverişi foot works 3lü ayak bakım seti

Ananas ve Çay Ağacı kokulu arındırıcı scrub, nemlendirici serum ve ayak spreyinden oluşuyor. Tek tek alınabileceği gibi bir arada alınırsa çok daha uyguna geliyor. 3'lü paket fiyatı 34.99₺

Diğer seti eşim için aldım. Parfüm denemeyi çok sevdiğimizden Avon erkek parfümlerini yakından tanıyalım diye tercih ettim. İki parfüm ve bir saç vücut şampuanından oluşuyor.

avon k5 katalogu erkek parfüm seti

Bu set katalogda yer almıyor. Temsilcilere özel hazırlanmış. Normalde tek tek seçip alsaydım
Avon Full Speed Nitro EDT 75 ml 130₺, Avon Black Suede Erkek EDT 30 ml 35₺, Avon Black Suede Leather Saç Vücut Şampuanı 12₺, toplamı 177₺ tutacaktı. Ben 50₺ ödedim, çok karlı bir alışveriş oldu.

Ve yeni dönemin katalogunda K-6'da karşınıza çıkacak olan yepyeni bir seri.

avon cannabis oil kenevir yağı serisi

Yenileyici özelliğiyle ünlü Kenevir Yağı içerikli seride makyaj ve kiri temizleyici yağ, nemlendirici gündüz kremi ve yoğun el ve vücut kremi bulunuyor. Katalogda göreceğiniz indirimli fiyatlarıyla toplam 72₺ ye geliyorken, ben temsilci olduğum için 52₺ üzerinden indirimli aldım. Gördüğünüz gibi temsilci olarak alışveriş yapmak bu açıdan baya karlı oluyor. Siz de temsilci olmak isterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz.

Eşimin cüzdanı bozulmaya başlamış, katalogda görüp beğenince sepete attık.

avon richard erkek cüzdanı yeşil

Richard Erkek Cüzdanının yeşil ve kahverengi iki renk seçeneği bulunuyor. Satış fiyatı 42,99₺

avon richard erkek cüzdanı yeşil2

Siparişimin gelmesini dört gözle bekleten iki ürün de Anew ürünüydü. Birincisi Anew Hydro Advance nemlendirici krem.

anew hydro advance nemlendirici krem

Çok kuru ciltler için gündüz ve gece kullanımına uygun Anew Hydro Advance krem %55 indirime girmişti ve 24,99₺ fiyatla satılıyordu. Şu an yüzümde, eşim bile sordu ne kullandın yüzüne diye. Verdiği dolgunluk hissi ve taze görünüm muazzam. O beğenince ben de hemen stokları kontrol ettim, hala varken bir kaç tane daha alacağım. Sevdiklerime de hediye ederim. Uygun fiyatlı ve etkili bir krem.

Anew Clinical Lift & Firm Göz Kremi ise, ikili bir göz bakım sistemine sahip.

Anew Clinical Lift Firm ikili Göz Kremi

Göz kapağı için sıkılaştırıcı jel ve göz altı için besleyici kremden oluşan Anew Clinical Dual Eye System indirimli 44,99₺

Kullanıyorum ve oldukça hoşlandım. Bir de gece gündüz kullanılan çeşidi var onu da deneyeceğim. Ayrıca yanında hediyesi de varmış. Avon Senses Lagoon duş jeli, muhteşem kokuyor. 720 ml olan büyük boyu ve sıvı el sabunu da var.

Avon Senses Lagoon duş jeli

Planet Spa Greek Seas Göz Jeli'ni ise geçen alışveriş yazımda anlattığım vücut jeliyle birlikte yazın kullanmak için aldım.

avon planet spa greek seas göz jeli

Rahatlatıcı ve nemlendirici etkiye sahip bir göz jeli üstelik 6,5 ₺ fiyatı var.

Kızım için Frozen toka seti. 2 pembe, 2 mavi 4 tokadan oluşuyor. Fiyatı 6,99₺

avon frozen 4 lü toka seti

Ayrıca kendime yeni dönemin katalogu K-6'yı da aldım. Buradan incelemesi çok zevkli oluyor. Müşterilerime ve temsilcilerime her dönem ücretsiz göndereceğim.

avon kataloglar panaroma k6

İkidir Avon alışverişlerimden çok memnun kalıyorum. Çok hızlı ve iyi paketlenmiş şekilde gönderiliyor. Kutudan çıkan sürprizler de sevindirici oluyor.

İlginizi çekiyorsa burayı tıklayarak Avon Mağazam üzerinden müşteri olarak kendi siparişlerinizi verebilirsiniz.

Ya da ben kendi işimi kendim halledeceğim, uygun fiyat ve kampanyalardan da yararlanacağım diyorsanız ekibime katılarak Temsilci olabilirsiniz. Biliyorsunuz yıllardır size burada bir çok ürünü anlattım ve anlatmaya devam ediyorum. İlk defa bir firmanın temsilciliğini kabul ettim, belki birlikte çok daha iyi yerlere gelebiliriz.


Görüşmek üzere :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

6 yorum

  1. Gökçeee çok güzeller.. Bende 2 kez sipariş verdim yaaa:)))

    YanıtlaSil
  2. üye olmayı düşünmüyorum ama arada alacağım şeyler de oluyor. Parfüm setleri çok uyguna geliyor

    YanıtlaSil
  3. En merak ettiğim ürünleri almışsın. Bir sürü sorum var sana :)

    YanıtlaSil