alışveriş

NASIL AVON SİPARİŞİ VEREBİLİRİM?

09:31:00

Merhaba, bugün çok fazla sorulan bir sorunun cevabı için sizlere yardımcı olacağım. Nasıl Avon siparişi verebilirim? Biliyorsunuz Avon bir Network Marketing şirketi. Bu tarz şirketler üyelik üzerine kurulur ve bu sayede kampanyalardan, indirimlerden yararlanılır. Avon, bu sistemi daha da kolaylaştıran bir yol izlemiş. İnternet üzerinden, kendi işinizi kendiniz yapabiliyorsunuz. İsterseniz temsilcilik başvurusu, isterseniz müşteri olarak alışverişinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Ben de bu süreci deneyimledim ve sizlerle paylaşmak istedim.

nasıl avon siparişi verebilirim

Avon Siparişi Nasıl Verilir?

Avon siparişi verebilmek için iki yönteminiz var.

1. Yöntem; Temsilci olmak. Avon temsilcisi olduğunuz zaman kataloglarda gördüğünüzden çok daha uygun fiyatlarla alışveriş yapıp, farklı kampanyalardan yararlanma şansınız oluyor.

2. Yöntem; Müşteri olmak. Avon müşterisi olmak çok basit. Bunu çevrenizde tanıdığınız bir Avon temsilcisi yoksa internet üzerinden kendiniz de rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Ben Avon temsilcisi oldum. Avon'un temsilcilere sağladığı olanaklardan yararlanarak online mağazamı da açtım. https://kozmetik.avon.com.tr/magaza/blogluyorum linkine tıklayarak Avon'dan sipariş verdiğinizde müşteri temsilciniz ben olacağım. Ayrıca sizler de temsilci olmak isterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz.

Temsilci olarak yaptığım ilk alışverişimle birlikte sürpriz hediyeler, Panoroma dergisi ve ruj numunesi de gönderilmişti.

avon siparişi verme

Ve bunlar da sürpriz hediyeler, sürprizlere bayılıyorum.

avon ürünleri

Avon Little Black Dress Weekend Vücut Losyonu
Avon Planet Spa El Kremi 13₺

Çocuklar için birer şampuan aldım. Marvel karakterleri bizim evde çok seviliyor.

avon frozen şampuan

Avon Frozen Şampuan 200 ml 11,99₺

avon avengers şampuan saç kremi

Avon Marvel Avangers 2si bir arada şampuan ve saç kremi 250 ml 11,99₺

Avon Musk Fresh Kolonya

Avon Musk Fresh Kolonya 200 ml Muhteşem kokuyor ve parfüm kalıcılığında. Eşim bayıldı, çalışma masasında duruyor. Diğer çeşitlerini de alacağız.

avon euphoric volume lenght maskara

Avon Euphoric Volume & Length Maskara. Avon'un en yeni maskarası. Keratin içeren formülüyle kirpiklere hacim kazandırırken ağırlık, topaklanma yapmamayı vadediyor. Detaylı olarak anlatacağım. Şu an tanıtım sebebiyle indirimde 26,99₺

avon planet spa vücut jeli

Avon Planet Spa Greek Seas Vücut Jelini çok uygun fiyata aldım. Sanırım 10₺ civarıydı. Her katalogda böyle çok uygun fiyatlı ya da çok iyi indirime giren ürünlerle karşılaşabiliyorsunuz. Avon Planet Spa Greek Seas vücut jelini daha çok yazın kullanmayı planlıyorum, Planet Spa Greek Seas Rahatlatıcı Göz Jeli de 6₺ gibiydi, onun da siparişini verdim. Bir sonraki Avon siparişi yazımda size gösteririm. Bu arada ben temsilci olduğum için sizin gördüğünüz katalog fiyatından daha düşük fiyata almış oldum. Burada gördüklerinizin hepsi 69₺ tuttu.

Siz de ilginizi çekenleri ve merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz.


Görüşmek üzere :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

4 yorum

  1. Bilgi verici bir yazı olmuş. ELine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Uzun yıllar önce temsilciydim. Kendime fazla fazla alınca bıraktım. Kredi kartı ekstrem çarşaflarla yarışır duruma gelmişti.

    YanıtlaSil