bakım

KiTOKO OiL TREATMENT ARGAN VE KARİTE SAÇ BAKIM YAĞI

17:32:00

Bugün saçlarımın acil toparlanması gereken zamanlardaki en büyük yardımcılarımdan biriyle tanıştıracağım sizi. Kitoko Oil Treatment Saç Bakım Yağı. Saçımın açıcıdan iyice püskülleştiği dönemlerde satın almıştım ve bu minik şişeyi bitiremeden belirgin toparlanmalar yaşadım.

kitoko oil treatment argan yağı incelemesi

Benim için mucize gibi bir şeydir bu yağ. Çok az miktarı boyadan yanmış, lastikleşmeye başlayan saçımı onarmaya yardımcı olmuştur.

Blogda yazısı var, uzun dönem evde saçlarımı sarıya boyadım. Koyu renkten ilk açtığımda, saçımın tamamına açıcı uyguladığımızda yıpranma belirtilerini fark ettim. Üzerine kullandığım platin boyalar da açıcı etkisi yoğun boyalar olduğundan önlem almam gerekiyordu. O zaman çok şey araştırdım ama iki ürün saçlarıma inanılmaz iyi geldi. Biri daha günlük kullanıma uygun olan Got2b ısıya karşı koruyucu saç spreyi diğeri de Kitoko argan yağı.

kitoko oil treatment argan yağı

Kitoko yağın ciddi anlamda çok az miktarı saça yeterli oluyor. Benim saçlarım gür, kullandığım sıralarda da göğüs hizasındaydı. Banyo sonrası havluyla ıslaklığını aldığım saçlarıma uyguluyordum. Saçlarımı kabaca ikiye ayırıyordum. Elime aldığım üç damla yağı avuç içimde ısıtıp saçımın bir tarafına iyice dağıtıyordum, sonra da diğer taraf için tekrarlıyordum. O kadar az oranda yağ o kadar saça nasıl yetiyor hep şaşırdım.

Kitoko Oil Treatment argan yağının içeriği şu şekilde;

kitoko oil treatment argan yağı içerik

Kokusu harika. Kuruyunca saçlar ipek gibi yumuşacık oluyor, tarak kayıp gidiyor. Sadece saçı kullanım kolaylığı vermesi değil, besleyici etkisi de çok kuvvetli.

Saçlarınızın hızlı bir şekilde onarılmasını, yumuşamasını ve parlamasını istiyorsanız benim gibi küçük boyunu alarak deneyin derim.

kitoko oil treatment argan yağı incelemesi 1

Memnun kalacağınıza inanıyorum.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

5 yorum

  1. bayağı etkili bir ürünmüş. Durulama yaparken zorlanıyor musun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım durulanmıyor. Banyodan sonra ıslaklığı alınmış nemli saça sürülüyor🌸

      Sil
  2. Böyle yağlar hep ilgimi çekiyor yaa :)

    YanıtlaSil
  3. Ürün harika kokusu hele uyyyy mis üstelik elimde kalanı yüzüme sürüyorum 🥰❣️

    YanıtlaSil