cilt bakımı

GOLDEN ROSE BODY CARE COLLECTiON

17:21:00

Selamm, Golden Rose’un yepyeni Body Care Collection’ına yakından bakalım mı?

Yaz çiçekleri ve meyve aromalarını tenimizde hissedeceğimiz el kremi, vücut losyonu, duş jeli ve vücut spreyi üç farklı seçenekle sunulmuş. Ambalajları çok şık ve vegan formüllü.

golden rose body care collection
body care collection golden rose

Koleksiyonda her biri birbirinden güzel kokan üç seri yer alıyor.

  • Spring Breeze 
  • Love Whisper 
  • Just Romance 

Just Romance Hand Cream

golden rose just romance hand cream el kremi

Just Romance El Kremi; Shea Yağı, Pamuk Yağı, Kanola Yağı, Vitamin E ve Provitamin B5’ten oluşan içeriği ile cildi nemlendirip besliyor, ipeksi bir yumuşaklık bırakıyor. Ferah bir kokuya sahip. 

Love Whisper Body Mist

Love Whisper Body Mist Vücut Spreyi

Love Whisper Vücut Spreyi; Kırmızı meyveler, şeftali, yasemin ve odunsu notaların birleşiminden oluşuyor. Mis kokulu, ferahlatıcı ve etkisini saatlerce sürdürüyor. 

Just Romance Shower Gel

golden rose just romance shower gel duş jeli

Just Romance Duş Jeli; Aloe Vera ve Provitamin B5 içeren nemlendirici, besleyici içeriğiyle cildi nazik bir şekilde temizliyor. Kurutmuyor, yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlıyor. Kokusu uzun süre kalıcı. 

Spring Breeze Body Lotion

golden rose spring breeze body lotion vücut losyonu

Spring Breeze Vücut Losyonu; İçeriğindeki Shea Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Ayçiçeği yağı ve E Vitamini ile cildi besliyor yumuşak ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Kolay emiliyor ve güzel kokuyor. 

golden rose body care koleksiyonu

Siz de bu koleksiyonla tanışmak isterseniz Golden Rose online ve mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Satın almak için BURAYI tıklayabilirsiniz.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum