artnet24 fondoten fırcası

TARKO ART NET PROFESSiONAL LiNE 25 KARIŞTIRMA FIRÇASI

17:54:00


Makyaj fırçalarına yeni yeni takmaya başladığım dönemlerde ilk olarak bakımblog sitesinde Tarko Art Net Professional Line 25 numaralı fırçayı görmüştüm. Mac 217 fırçaya muadil olarak gösteriliyordu. İnternetten detaylıca aradıktan sonra - ki bir çok sitede aynı numarada farklı fırçalarla karşılaşabiliyorsunuz dikkat - ben cosmetica da bu fırçayı bulmuştum. Sanırım 5 ya da 6 liraya aldım. Cosmetica alışverişimi buradan okuyabilirsiniz.



ArtNet25 Fırçayı ilk aldığım zaman
Yanılmamak için Tarko firmasının kataloğundan yararlanmanızı öneririm. Bu fırçaları araştırırken aynı fırçayı 5 liraya da 50 liraya da gördüğüm yerler oldu. Firmanın katalogunda başka fırçalar da var ama en iyisinin Professional Line serisi olduğunu okumuştum. İyice incelemek lazım.


artnetkatalog1



artnetkatalog2


Art Net Professional Line 25 numaralı fırçayı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum karıştırma işinde başarılı olduğunu düşünüyorum. Tüyleri biraz sert fakat göz kapağımda batma ya da tahrişe sebep olacak kadar değil. Herhangi bir koku yok çok fazla yıkadım tüylerinde hiç dökülme olmadı ama biraz saldı kendini sanki :)

artnet25kullanılmıs1


artnet25kullanılmıs2


Sonuç olarak elimde farklı karıştırma fırçaları olmasına rağmen genelde bu fırçayı kullanıyorum. Cosmetica dan yeni bir sipariş daha verdim Tarko Art Net Professional Line fırçanın şu anki fiyatı 7.90 lira.

O dönemlerde Art Net 24 ve Art Net 26 numaralı fırçaları da almıştım. İkiside fondöten fırçası formunda. Tüyleri oldukça sık uçlara doğru incelecek şekilde kesilmiş. Bu yüzden kontür uygulamaları için de uygun olabileceğini düşünüyorum.

artnet24 artnet26
Siyah saplı olan 24 numara kahverengi saplı olan 26 numara
artnet24 ve artnet 26 fırça



artnet26 ve artnet24


Ben fondöten uygulaması için genellikle Real Techniques Expert Face Brush kullandığımdan Art Net Professional Line 24 numaralı fırçayı ve Art Net Professional 26 numaralı fırçayı daha deneyimlemedim.




Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum

  1. tarko taam. eveeet onu kosmetikadan almıştıın hatırlıyooom :)

    YanıtlaSil