bakım

FARMASİ TEA TREE EL VE VÜCUT LOSYONU YORUMUM

10:04:00

Farmasi Tea Tree Oil Hand & Body Lotion, lekelerin giderilmesi ve
cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olmayı vadediyor.

El kremi olarak kullandım, sürekli mutfakta bulundurdum ki her fırsatta sürebileyim.

Sadece ellerimi nemlendirsin yeter, düşüncesiyle kullansam da oldukça işe yarayan bir losyon olduğunu söyleyebilirim.

farmasi tea tree hand body lotion

Dr. C. Tuna özel ürünleri grubunda yer alan el ve vücut losyonu, 100 ml lik plastik tüp ambalajda. Yapısı losyona göre daha katı, kremsi. Elimde gördüğünüz kadarı iki elime rahatlıkla yetiyor. Kokusu da bitkisel. Hatta bana mentollü gibi geliyor. Bu çay ağacı yağının kokusuysa da bilemiyorum :)

farmasi çay ağacı el ve vücut losyonu

Sürer sürmez ellerimde rahatlama hissediyorum, hemen emiliyor. Sanırım iki aydır kullanıyorum. Ellerimin renginde bariz düzelme oldu, pürüzsüzleşti. Bu açıdan beklediğimin üstünde performans sergilediğini söyleyebilirim.

Gelelim içeriğine;

farmasi tea tree el ve vücut losyonu

Yeni yeni içerik okumayı öğreniyorum. Anladığım şu ki; ellerime bu kadar iyi gelen, iyi hissettiren losyonun içeriği, uzun kullanım ve ilerleyen zamanlarda cildimde çatlama, kuruma, erken yaşlanma, gözenek tıkanması gibi oluşumlar yaratmaya müsait.

Farmasi Çay Ağacı Yağı El ve Vücut Losyonu benim gözümde ellerime çok iyi gelen fakat mineral yağdan dolayı almayı tercih etmeyeceğim bir losyon oldu. Kalanı memnuniyetle bitireceğim orası ayrı :)

Denemem için gönderen Nil Tezel'e de tekrar teşekkür ediyorum. Farmasi ürünleri hakkında bilgi almak ya da sipariş vermek isterseniz kendisine aşağıya yazacağım numaradan da ulaşabilirsiniz.

Farmasi Direktörü Nil Tezel: 0 (549) 800 17 93



Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

9 yorum

  1. Farmasi ürünlerine ulaşmak biraz meşakkatli gibi :) Birçok markanın tea treeli bir sürü ürünü çıktı, son zamanlarda çok popüler. İçerik okumaya gelince anlayıp size ne gibi etkiler yapacağını biliyorsanız çok iyi. O konuda öğrendikçe bizi de bilgilendirirseniz sevinirim. Çünkü içeriğe ben hiç dikkat etmiyorum maalesef. :(

    YanıtlaSil
  2. Gökçeciğim 💙 Farmasi ürünlerini hiç deneyimleyemedim o yüzden bu ürün hakkında ilk kez değerlendirme yazısını sende okudum. Çay ağacı yağı benim dikkatimi çekse de içerisinde mineral yağ bulunması kötü olmuş :( Katalogdan ürün incelediğimizde içindekilerini göremediğimiz için böyle oluyor sanırım :/

    YanıtlaSil
  3. Farmasinin ürünlerini hiç denemedim ama merak ettiğim bir marka güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  4. Böyle elleri yumuşacık yaptı falan deyince ben bir dikkatli okuyorum hemen :) Yazalım kenara, arada sipariş verirken alıveririz hihi :)

    YanıtlaSil
  5. Benimde merak ettiğim bir ürün oldu. Bakıcam mutlaka :)

    YanıtlaSil
  6. Farmasi tea tree serisi başarılı ben de balmını kullanıyorum özellikle nezleysen çok işe yarıyor

    YanıtlaSil
  7. Elleri yumuşacık yapıyorsa, denenebilir ama içeriği pek sevimli değilmiş. Çay ağacı yağının kokusu fecidir Gökçe'm, öyle koksa kullanamazsın :) Farmasi ürünlerini bir ara deneyeceğim umarım :D

    YanıtlaSil
  8. Bu içerik isinden hiç anlamiyorum. Cay agacinin kokusu kötpdür ama iyi geliyor.

    YanıtlaSil
  9. Farmasi ürünlerini bende çok seviyorum,bunada bakacağım mutlaka :)

    YanıtlaSil