flormar

FLORMAR SiLK MATTE LiQUiD LiPSTiCK 04 DAiSY

07:01:00

Çeşit çeşit Flormar rujum var. Ya kokusu, ya yapısı hep bir şeyler eksik gelirdi.
İlk defa bir rujunu çok beğendim. O da #matetki koleksiyonundan  Silk Matte Liquid Lipstick. Kesinlikle Flormar'ın yıldızı ve renk çeşidi arttırılarak kalıcı olması gereken ruju.
Bendeki rengi 04 Daisy, açık tene çok yakıştırdığım bir pembe.

Flormar Silk Matte Liquid Lipstick 04 Daisy

Flormar Silk Matte Liquid Lipstick 04 Daisy, tek katta rengini veren likit mat bir ruj. Kremsi yapıda, kolay sürülüyor. Kuruması hızlı da değil yavaş da değil. Bu bir nevi avantaj aslında, hata gördüğüm yerlerde rahatlıkla düzeltme yapabiliyorum. Sürmeyi bitirdiğimde yüzde doksan kurumuş oluyor.

Flormar Silk Matte Liquid Lipstick Daisy 04

Aplikatöre gelen ruj tüm dudağıma yetiyor, taşırmadan rahatlıkla uygulama yapabiliyorum. Tek bir kat sürdüğüm Silk Matte ruj beni saatlerce idare ediyor.

Matlığı muhteşem ve dudağıma dokunduğumda o ipeksi yumuşaklığı hissediyorum.

Dudaklarımı hiç kurutmuyor, üstelik kuru ve çatlak dudaklara sahibim. Dudağımda ruj olduğunu unutuyorum sürdüğümde. Ayrıca dudağımdaki hasarları da güzel gizliyor.

Flormar Silk Matte Liquid Lipstick 04 Daisy swatch

Yemek yemezsem 5 saat sonra bile çıkmamış oluyor. Çay, kahve pek etkilemiyor ruju. Yemek yediğimde de ortasından hafifliyor. 7 saat civarı dudağımda kaldığında, bu süreye yeme içmeler dahil, oldukça kalın bir çerçeve görünümü alıyor. Üstünden tazelemek çok kolay, herhangi bir pürüz oluşturmuyor.

Flormar Silk Matte Liquid Lipstick Daisy swatch

Silk Matte 04 Daisy'de, ışığa ve giydiğim kıyafete göre pembe tonunda farklılıklar oluyor. Deneyerek alınması gereken renklerden.

4,5 ml ve 18 ay kullanım ömrü olan Silk Matte likit mat rujların 8 rengi bulunuyor. İndirimsiz fiyatı 19.90 TL.

Likit mat ruj sevenlerdenseniz, kaçırmayın derim. Hele indirim zamanlarında çok daha uygun fiyatlarda alınabiliyor.

Daisy'yi gayet beğenerek kullanıyorum, 008 Dark Violet'de aklımda kaldı ama koyu renklerde genelde dağıtma problemi olduğundan önce mağazada denemek istiyorum.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

22 yorum

  1. bu seri tam anlamı ile olmuş bence dün yine baktım indirimdeyse alacaktım 2 renk daha da mağazada kalmamıştı bile nasıl satıyorsa artık... güle güle kullan canım sevgiler..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim irem'cim, online da tüm renkleri var ama önce denemek istiyorum ben de. Biliyorsun sitelerindeki fotoğraflanan çoğu renk aslına uygun olmuyor. Mağazada yakalayabilirsem artık :))) Sevgiler canım..

      Sil
  2. Rengi çok hoş gerçekten gerci senin teninde harika durmus oda ayri :) hemde kalıcılığı iyi diyorsan süper bakmak lazim o halde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tavsiye ediyorum Feray'cım, uğraştırmayan ruj kendileri :))

      Sil
  3. Gökçem güle güle kullan. Ben de çok sevdim bu rujları, 05 numarasını arıyorum ama hiç bir yerde yok, yok satıyorlar cidden :) Öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Blana'm, online da var bütün renkleri. Ordan bak istersen, çok öpüyorum canımm..

      Sil
  4. Renk çok güzelmiş. Bende koyu rengi var. Dark violet. Anlaşamadık ama duruyor bir kenarlarda yavrum ☺️ Güle güle kullanın ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah tam da ihtiyacım olan yorum, teşekkür ediyorum :) Dark Violet aklımdaydı benim de. Neden anlaşamadınız, eşit dağılmama problemi mi?

      Sil
    2. Blog da da yazdım. Renk koyu olunca bir kaç kez sürme gereği oluyor. Bir kaç kez sürünce de dalga dalga oluyor maalesef ve daha çabuk çıkıyor.

      Sil
    3. Tam tahmin ettiğim gibiymiş, diğer renklere bakmak lazım o zaman..

      Sil
  5. Bu seri gerçekten mükemmel likit mat rujun tanımı olmuş; ve aslında hiç ilgi çekmeyen bu rengi de nasıl güzelmiş Gökçe!!! Güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Başak'çım bu sonbahara kadar hep şeftali kahve tonları ve bordo kullanırdım rujda bu aralar pembeler de ilgimi çekiyor. Beni de mutlu etti rengi. Öpüyorum çoook..

      Sil
  6. Ne güzel bir dudak rengi olmuş. Bayıldım ve not ettim :)

    YanıtlaSil
  7. Sürekli elime alıp geri koyuyorum rengi harikaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Tatlı bi pembe, ben de rahat kullanıyorum Çağla..

      Sil
  8. Güle güle kullan cnm gerçekten çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  9. Gökçecim ne kadar güzel durmuş güle güle kullan! Bu seriden bana yakışan bir renk olmadı maalesef, koyu renklerini ise her ne kadar sevsem de elimde zibilyon tane varken yapısından emin değilken almak istemedim. Umarım Flormar bana da yapar bir tane böyle yakışacak tonlarda doğal bir ton! =)
    Öpüyorum çok!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'çim teşekkür ederim canım, aramızda en kendine dur diyebilen sensin sanırım. Hepimize dur de :)))) Ton seçeneğinin arttırılması lazım bence de, hazır seri bu kadar tutulmuşken yeni renklere hepimiz bayılırız. Öpüyorum kocamann :)

      Sil
  10. tam hangi rengi alsam diyodum bu ve autumn timber arasindaydim aramalarim bloguna getirdi;))

    YanıtlaSil