alışveriş

TİTİZ DETERJAN HAZNELİ BULAŞIK FIRÇASI

09:20:00

Bu tarz mutfak yardımcılarını zaman zaman kullanıyorum. Geçenlerde annem köfte kızarttığı seramik tavayı böyle bir fırçayla şıp diye temizleyince bende ilk gördüğüm fırçaya yapıştım hemen. Biliyorsunuz seramik tava ve tencereler çizilmeye dayanıklı değil. Narin bir şekilde yıkanması gerekiyor. Çizilme olunca da kullanılmaz hale geliyor.

Titiz bulaşık fırçası deterjan hazneli

Annemin kullandığı oldukça yumuşak fırçalıydı. Titiz deterjan hazneli bulaşık fırçası benim niyetlendiğim amaca pek uygun çıkmadı. Hassas yüzeylerde kullanılmayacak kadar sert fırçası var.

titiz bulaşık fırçası

Haznesine bulaşık deterjanı doldurup, ihtiyacınız kadar deterjanı yukarısındaki butona basarak alıyorsunuz. Deterjanın tek bir yerden fırçayla buluşması tüm fırçaya deterjan yayılmasını engelliyor. Ayrıca kullanırken etrafa çok fazla deterjan ya da yemek artığı sıçratıyor. O yüzden sürekli kullanım için olmasa da mutfakta farklı görevler buldum kendisine.

titiz bulaşık fırçası deterjan haznesi

Yoğun ve sert kıl yapısından dolayı ben lavabo ovmak, yüzey malzemesi sinir bozucu olup bir türlü temizlenmeyen set üstü ocağımı temizlemek ve dibi tutan çelik tencereleri arındırmak için kullanıyorum. İş süremi oldukça kısalttığını söyleyebilirim.

titiz deterjan bulaşık fırçası

Eğer böyle dik bir şekilde saklamazsanız içindeki deterjan zamanla akıp gidiyor. O yüzden kenarda beklediği zaman ya deterjan haznesi boş olmalı ya da fırçasının üstünde duracak şekilde bırakılmalı.

Titiz deterjan hazneli bulaşık fırçası

Üç buçukçudan üç buçuk liraya almıştım :)))

Sert yüzeyleri temizlemekte iyi iş çıkarıyor. İhtiyacınız olursa aklınızda olsun.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

13 yorum

  1. Mutfakta bu tarz ürünlere pek ihtiyacım olmuyor sanırım bulaşık süngeri kullanıyorum
    Fikrin için çok teşekkür ederim akımda olsun :)
    fiyatı uygunmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bulaşık süngeri kullanıyorum, alma amacım seramik tencere tava gibi ürünleri ovmadan temizlemekti. Amacıma ulaşamadım ama olsun yine de işe yaradı :)))

      Sil
  2. Lavobo temizlemek için iyiymiş :) Bir de süngerli olanları var sanırım, farklı tasarımda... Onlar bulaşıkta iyi olabilir belki... Üç buçukçudan üç buçuğa almana da çok güldüm Gökçe'm :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehehe, nerde o bir milyoncular Blana'm, her şey pahallandı :))))

      Sil
  3. kullanımı cok guzel fakat ıcerısındeki sıvı bıraz fazla akıskan oldugu zaman hemen akıtmaya basşlıyor bence ona da bir care bulmalılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın hatta deterjan yoğun olduğunda da kullanımı zor oluyor. Ben hafiften sulandırıyorum :)

      Sil
  4. Mutfakta fırçalarla pek işim olmadı, sanırım kullanırken aldıkları görüntü hoşuma gitmiyor. Hoş benim pasaklılığım da olabilir, sürekli onu temizlemekle uğraşmaktansa almıyorum artık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah evet Handan o görüntüden ben de hiç hoşlanmıyorum. Bu fırça henüz bozmadı kendini :))

      Sil
  5. Bi ara kullanmistim bunlardan pek pratik gelmedi almadim tekrar 🙈🙈🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için de sürekli elimin altında olması gereken bir ürün olmadı açıkcası Derya'cım. Mutfak temizliğinde işe yarıyor ama :)

      Sil
  6. İlk kez gördüm, güle güle kullanın. Zor kirleri ben de alüminyum teliyle ovalıyorum yıllardır alıştım. :)
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Müjde Ablam, ovmadan temizlemek için aldım güya ama olmadı :)))

      Sil
  7. Bu İstanbul seyahatimde arkadaşımın evinde gördüm.. lavaboyu ovmak için almış o ben de bulaşıklar için sandım.. :) ama yine de pratik bir hali vardı.. sizler akıttığını yazınca durup düşündüm açıkçası.. onun altına da tabak gerekir şimdi.. neyse şimdilik vazgeçtim almaktan.. :)

    Teşekkürler pratik bilgileriniz için..

    YanıtlaSil