buff

W7 HD FOUNDATiON BUFF İNCELEMESİ

00:01:00

Bugün yaklaşık iki aydır kullandığım, iyice emin olmak için yazmayı erteleyip durduğum fondöteni anlatmak istiyorum.

Nedeni sizin için ters köşe olabilir. Çünkü W7 HD Fondöten ŞA-HA-NE :)

w7 hd foundation buff incelemesi

Markayı duymuşsunuzdur, bir çok sevilen ürünün muadilini üretiyor. Far paletleri, bronzer paleti, aydınlatıcısı ve rimeli oldukça beğeniliyor. Ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Türkiye'ye de Eve Shop getirdi.

İsterim ki kullandığım herşeyi aşkla kullanayım. Diğer türlü elim gitmiyor. Cildim iyice kurumaya başlayıp pütürlü görünüm oluşturana dek yıllarca Maybelline Affinitone fondöten kullandım. Makyajın olmazsa olmazıydı benim için. Son üç yıldır da sürekli arayıştaydım. Yıllar sonra ilk defa W7 HD Fondöten beni çok mutlu etti.

Bendeki BUFF rengi. 5 rengi bulunuyor. 30 ml, buzlu cam şişede, pompalı. Açıldıktan sonra 12 ay ömrü var ve kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor.

12 saat kalıcılık, ışık ve kusursuz görünüm vadediyor.

w7 high definition pump foundation buff

Kokusuz, varsa da çok hafif olmalı ben duyamıyorum. Ya elimle ya kaşık fırçayla uyguluyorum. Nemlendirici krem sürerken nasıl kayar ve dağılır cildimizde aynen öyle dağılıyor. Elimle sürerken 1,5 pompa fondöten yetiyor. İlk kullanırken 12 saat kalıcı etkisini hiç önemsememiştim. 24 saat diyenleri de gördük. Fakat ellerimde kalanı temizlemek için epey uğraşınca inandım :)

Rengi tenimle güzel bütünleşti. Sarı gibi görünse de nötr sanki.

w7 hd foundation buff swatch

Sürdükten 5-10 dakika sonra mükemmel görünümü alıyor. İlk başta hafif pullu gibi dursa da o süre sonunda tamamen cilde yerleşiyor. Benim kuru cildimde kesinlikle pullu görünüm oluşturmuyor. Hatta ten ürünü kullanmışım gibi de durmuyor. Burun kenarlarında da pürüzsüz görünüm oluşturuyor. O kadar ilginç ki orta kapatıcılıkta, suratımdaki pembeliklerin ve çillerin bir kısmını örtüyor yine de cildim çok güzel görünüyor. Ayrıca yapısı da çok hafif, yüzümde fondöten olduğunu unutuyorum.

Yarı mat ve aydınlık görünüm veriyor. 8 saate kadar yüzümde tuttum. Oynamıyor yerinden. Çizgilere dolma yapmıyor, gözenekleri belirginleştirmiyor, kıyafetlere de bulaşmıyor.

Strobing sevenler bayılacaktır. O yüzden yağlı ciltlere uygun olmayabilir. Fotoğrafı kullandığım bir günün sonunda çektim ve ışığın yüzüme vurmasını sağladım. Böylelikle size de fikir olur.

w7 hd fondöten buff swatch

Temizleyeceğim zaman ilk önce misel suyla büyük kare pamuklardan iki tane kullanarak siliyorum. Özellikle ilk pamuğu çok fazla kirletiyor. Kalıcılığından dolayı iyice temizlemem gerektiğini hissettiğimden sonrasında ya BURADA anlattığım Himalaya temizleyici kullanıyorum ya da Bee Beauty köpüğü Clean Pod ile uygulayıp çıktığından emin oluyorum. Tonikle de üstünden geçiyorum.

İçeriği de şu şekilde;

w7 hd foundation buff içerik

İçinde mineral yağ ve silikon bulunuyor. Kusuru da bu işte.

Eğer kuru, normal hatta karma (biraz pudra desteği gerekebilir) ciltliyseniz, açık teninize uygun fondöten bulmakta zorlanıyorsanız, yaptığınız makyaj gün içinde bozulmasın istiyorsanız, kıyafetlere bulaşan makyaj malzemelerine sinir oluyorsanız, aydınlık ve pürüzsüz görünüm istiyorsanız, benim gibi siz de W7 HD Foundation Buff'ı çok beğenirsiniz.

Üstelik fiyatı da çok uygun. Sanırım 14 liraya almıştım. Eve Shop'ta sık sık indirime giriyor. Hatta şu sıra 12 lira. Satın almak isterseniz Eve Shop mağazaları ziyaret edebilir ya da BURAYI tıklayarak online alışveriş yapabilirsiniz.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

29 yorum

  1. Evet karma bir cildim var ve kıyafetlerime bulaşan malzemelerden nefret ediyorum Gökçecim bu fondötenin özellikleri çok güzelmiş. Çok sık fondöten kullanamasamda almayı düşünebilirim 😀. Sevgiler Gökçecim ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bulaşmıyor Zehra'cım. Ben özellikle montun kazağın yakasında fondöten lekesi olmasına sinir oluyorum. W7 nin fondöteni güzel sabitleniyor. Sevgiler canımm :)

      Sil
  2. Gökçe'm şahane görünüyor😍 Keşke mineral yağ içermeseymiş. W7 ürünlerini hiç denemedim ama bunu çok canım çekti şimdi😊 Güle güle kullan canım, öpüyorum❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana'm ben eve shopa ilk geldiğinde baya bi çeşit aldım denemek için. Denediklerim hoşuma da gitti. Şaşırtıyor ürünleri. Yüzümde olan hafif pullanmayı bile örttü bu fondöten. Çok öpüyorum canım..

      Sil
  3. Güle güle kullanın detaylı çok güzel bir inceleme yazisi olmuş ayrıca çok güzel duruyor gördüğüm kadarıyla😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Cildi duru, aydınlık ve güzel gösteriyor :)

      Sil
  4. Fiyatı hakikaten çok uygun, kendisi de şahaneymiş, e daha ne olsun?:) Çok yakışmış güle güle kullan Gökçe'ciğim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bonus bir fondöten Müjde ablam, çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  5. çok güzel bir yazı olmuş markanın birkaç ürününü aldım ama fondetenlerine cesaret edememiştim. aklımda olsun güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, açıkcası bende kalıcılık dahil başarılı olacağını düşünmemiştim. İlk sürerken bile farkı çıkıyor ortaya :)

      Sil
  6. güzel bir ürün gibi duruyor elimdekileri azaltır azaltmaz deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sık sık indirime giriyor Mona'cım, umarım sen de beğenirsin :)

      Sil
  7. Hayvanlar üzerinde denenmemesi çok iyiymis. Güzel bir renk canim güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  8. Gökçee canım yazını okuduktan sonra direk siteye tıkladım fiyat konusunda oldukça uygun maaşı aldığımda bakabilirim ki :))) Bu fondötenin özelliklerini sevdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde'cim umarım kullanınca da seversin, ben bayılıyorum :))

      Sil
  9. Merabaa 😃 güle güle kullanın.Çok etkili bir fondo gerçkten.

    Bu arada blogunuzu takibe alıyorum aizide beklerim 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Annesinin Prensesi, hoş geldin. Geliyorum ziyaretine :)

      Sil
    2. Hoşbuldumm 😃 tesekkür ederim samimiyetiniz için 😃

      Sil
  10. Gökçe sen muhteşem bir fondötenden bahsetmişsin ama :)) Kuruya dönük karma cildimde affinitone gibi fontötenler mutlaka pul pul görünür hatta pullanma yapar ama sen diyorsun ki burun kenarları bile pürüzsüz görünüyor. Bu fontöden mutlaka alınmalı diyorsun sen bana :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pürüzsüzleştiriyor Gül, kuruluk ibareleri de yok oluyor. Fondöten yüzümdeyken çok doğal duruyor silince alttan tüm kusurlar çıkıyor maske gibi :)))

      Sil
  11. Wow diyorum Gökçe! Gün sonu performansı müthiş! Yapısı bana göre hala sanki bir tık pudralı ama cidden duruşunu sevdim. Elimdeki fondöten bolluğundan almaya sıra gelmeyecek olsa da aklımda olsun! Çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Başak'çım ben o pudralı görünüme bayılıyorum aslında da cildim kaldırmıyor işte. Bu fondöten güzel gizledi :)))) Öpüyorum canımm.

      Sil
  12. yapısı güzel görünüyor fiyatı da çok uygunmuş güle güle kullan canım .-))

    YanıtlaSil
  13. Fiyati süper performansina göre , denk gelirsem mutlaka bakarim ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Zeynep'çim, yağlı ciltte parlama yapabilir üzerinden pudrayla geçmen gerekir ama tüm gün kalıcılığı ve pürüzsüz görünümünü çok sevdim ben :)

      Sil
  14. W7 nin cogu urununden memnundum gozum kapali aldim fond. Ama tam bir fiyasko oldu yuzunden yapis yapis duran bir kıvamda aninda sildim o fiyata indirmde rimmelin fond daha basarili

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanmadan önce iyice çalkaladın mı SürmeliKedi, hiç yapış yapış olmuyor bende. Üstelik güzel sabitleniyor. Çok şaşırdım.

      Sil