makyaj

MAYBELLiNE COLOR TATTOO 70 METALLIC POMEGRANATE

17:39:00

Maybelline Color Tattoo göz farları en sevdiğim far serilerinden. Bana göre kullanımları kolay, dayanıklı ve renk seçenekleri başarılı. İster far olarak, ister baz olarak kullanabiliyorum. Yaptığım göz makyajını öne çıkartmakta oldukça yardımcı.

Yazıya başladığımda matlarını yazmadığımı fark ettim. Bugün Maybelline Color Tattoo 70 Metallic Pomegranate renginden bahsedeceğim. İlk fırsatta da mat olanları anlatırım.

maybelline color tattoo 70 metallic pomegranate göz farı

Kahvelik barındıran bir pembenin içine altın rengi arada yeşil de yansıyabilen bol sim karıştırıldığını düşünün. İşte Metallic Pomegranate tam da böyle bir renk.

Ambalajında her ne kadar vişne çürüğü gibi görünse de kullanırken bu rengi yakalamak için kat kat sürmeniz gerekecek.

Yapısı kullandığım diğer Color Tattoo farlara göre daha yumuşak. Sabitlenmesi de yine biraz daha zaman alıyor. Kalıcılıksa gayet başarılı.

maybelline color tattoo 70 metallic pomegranate göz farı 1
maybelline color tattoo 70 metallic pomegranate göz farı 2

Eğer parmaklarımla sürersem rengi göz kapağımda yoğun şekilde göremiyorum. Simli bir kahve gibi duruyor. Süngerli aplikatörle sürdüğümde iki katta tam ambalajındaki renge ulaşabiliyorum.

Tek başına kullanımını sevmedim. Üstüne açık ya da koyu pembe-kırmızı- bordo tonlu far geçiyorum. O hali istediğim sıcak görünümü veriyor.

İnternette çok araştırmıştım. Gördüğüme göre Maybelline Color Tattoo 70 Metallic Pomegranate ile Maybelline Color Tattoo 30 Pomegranate Punk aynı. Yabancı bir blogda ABD ve İngiltere'de bu şekilde iki farklı isimle satıldığını okumuştum. Sanırım Türkiye'de de böyle.

maybelline color tattoo 70 metallic pomegranate göz farı 3

Metallic Pomegranate benim için farklı bir kullanımda kurtarıcı oldu aslında. Diş tonum sarı olduğu için kahve rujları rahat kullanamıyorum. Artık kahve rengi ruj sürdüğümde üzerinden bu farla geçiyorum. Hem diş rengimi daha açık gösteriyor hem de rujumu sabitliyor. Dudağımda kurutma, dökülme, bozulma da yapmıyor. Bu şekilde kullanımını far halinden daha çok seviyorum.

Gratis'ten indirimde 13 TL'ye aldım.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

8 yorum

  1. Yanıtlar
    1. Kullanışlı bir renk, biraz daha bordolarda gözüm var benim :)

      Sil
  2. ben de bayılıyorum bu farın rengine, görür görmez almıştım elimden de düşmüyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de elimin altında sürekli, simsizi de olsa süper olacak :D

      Sil
  3. Rengi gerçekten çok güzel son dönemdede sıklıkla görüyorum en kısa zamanda almak istiyorum güle güle kullan😊

    YanıtlaSil