bakım

WATSONS iNTENSiVE REPAiR 60 SEC SAÇ BAKIM KREMİ

10:46:00

Watsons Intensive Repair Hair Treatment 60 sec. Saç Bakım Kremi; Saçlarım ipek gibi olsun, su gibi aksın diyorsanız beklentinizi karşılayacak bir maske.

Bir yıldan uzun zamandır bende. Bakım amaçlı ara sıra kullanıyorum çünkü kullandığımda saçlarımı toka tutmuyor, taç taksam kayıp düşüyor. Saçlarını açık kullananlar için büyük nimet fakat ben hep topladığımdan bu durum pek işime gelmiyor :)

Hani kit boyaların içinden çıkan bakım kremleri vardır ya boya sonrası o kazık gibi saçı yumuşacık yapar, işte öyle bir maskeden bahsediyorum size.

watsons intensive repair saç bakım kremi 60 sec

225 ml lik tüp ambalajda bulunuyor. Saç kremlerinden daha kıvamlı bir yapıda. Saçların daha sağlıklı, parlak, yumuşak ve dayanıklı olması için 5 farklı içerik ile zenginleştirilmiş. Bu içeriklerin özellikleri şöyle;

PCA-Na; Yüksek su tutma kapasitesiyle saçlara nemi hapsetmeye yardımcı olur.
Aloe Vera Ekstratı; Uzun süreli nemlendirme sağlar.
Pro-Vitamin B5; Saçları güçlendirmeye ve kırık uçları onarmaya yardımcı olur.
Hidrolize Buğday Proteini; Saçları yumuşatır ve nemlendirir.
Jojoba Yağı Tohumları; Saç boyası ve perma tarafından yıpranmış saçı onarmaya yardımcı olur.

watsons intensive repair saç bakım kremi 60 sec 1

Saçımı şampuanlayıp duruladıktan sonra saçıma yetecek kadar bakım kremini dipten uca sürüyorum ve 1 dakika masaj yapıp tamamen duruluyorum. Kullanımı çok pratik. 15-20 dakika saçta bekletilen maskeleri kullanacak zaman bulamıyorum.

Uzun süreli kullanımda gördüğüm olumlu ve olumsuz etkilerini anlatayım.

Watsons Intensive Repair Saç Bakım Kremi'ne saçım farklı zamanlarda değişik tepkiler verdi. İlk kullandığımda sarı saçtan yeni kahve kızıl tonlarına geçmiştim ve saçlarım oldukça yıpranmış durumdaydı.

Durulama sonrası saçım semsertti. Saçımı parmaklarımla bile tarayamamıştım. Ayrıca banyo sırasında olan saç dökülmemin rahat 5 katı saçım döküldü acayip korktum. Şampuanlama ve saç kremi kullanırken saçımın boyası pek akmazken Watsons saç bakım kremini kullandığımda kahverengi boyanın aktığını gördüm. Saçım kuruyunca yumuşacık oldu, parladı, canlı ve dolgun göründü. Bir sonraki yıkamaya kadar da hemen hemen hiç dökülmedi. Saçımın dolgunluğu gözle görülür şekilde artmıştı, sanki her bir saç telim iki üç tel kalınlığına gelmişti.

watsons intensive repair saç bakım kremi 60 sec 3

Olumlu olumsuz hepsini bir arada yazınca kafanız karıştı değil mi? Benim de öyle olduğu için ara vererek kullandım ve sonra şunu farkettim.

Eğer saçınızı canlı renklere boyuyorsanız bu saç maskesi günlük, haftalık kullanıma uygun değil çünkü boyanın rengini akıtıyor ben o yüzden yeni boya yapmaya yakın zamanlarda kullanıyorum.

Eğer banyoya girmeden önce saçınızı tararsanız o dökülme olayı minimuma iniyor. İlk zamanlar çok dökülünce güçlü saçlarımın koptuğunu sanmıştım fakat durum öyle değilmiş. Kopmuş olan ve saçımın içine karışmış olan saçların hepsini birden atıveriyor bu yüzden de sonrasında saçım dökülmüyor.

Yaklaşık 4 gün boyunca saçımda aynı etkiyi görüyorum.

Sonraki kullanımlarımda saçımı duruladığımda da sertlik olmadı. Muhtemelen saçım güçlenmişti.

Saçlarımı bu kadar belirgin etki eden yumuşak, parlak, dolgun ve ipeksi yapan tek maske.

Keşke saç boyasının rengini de açmasaydı da haftalık rutinime ekleyebilseydim. Yine de kit boyalardan çıkan maskelere en yakın ürün.

watsons intensive repair saç bakım kremi 60 sec içerik

Ambalaj üzerinde 3 yıllık tarih aralığı var, açıldıktan sonraki ömrünü gösteren bir ifade yok. Sanırım 6-7 TL gibi bir fiyata almıştım.

Her zaman kullanamasam da çok sevdiğim bir saç bakım kremi.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. mutlaka deneyimleyecğim teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  2. O 15-20 dakikalık maskelere ben çok üşeniyorum Gökçe.Şampuan+saç kremi+saç bakım spreyi tamamdır benim için :)

    YanıtlaSil