bakım

isana Summer Breeze Kadın Tıraş Köpüğü

08:43:00

Yaz geldi ya, bacaklara özgürlük zamanı :) Havaların ısınmasıyla tiril tiril kıyafetlere, şort ve elbiselere geçiş yaptık. Hatta pratik epilasyon yöntemlerine de.

Hamilelik, doğum, emzirme, bebeğe bakan yok, heh sanki büyüyor mu ne! Ama yeniden hamilelik, doğum, emzirme derkeen benim lazer epilasyon planlarım hayal olunca jilet kullanmak olmayan zamanımı değerlendirmek için oldukça rahatlatıcı oldu.

Geçen yaza kadar epilasyon sırasında yardımcı olması için duş jeli kullanıyordum. Eşim doğum günümde bana hediye almak için düşünmüş düşünmüş en sonunda Gökçe Rossmann'ı seviyor, gidip onda olmayan bir şeyler alayım demiş ve Isana Summer Breeze Kadınlar İçin Traş Köpüğünü de almış. Bu greyfurt özlü traş köpüğü sınırlı üretimdi ama sürekli satılan çeşitleri var. Özellikle Sensitiv olanı çok beğeniliyor.

isana summer breeze kadın tıraş köpüğü
isana summer breeze kadın tıraş köpüğü 1

Hassas ciltler için. Bacaklar, koltuk altları ve bikini bölgesinde kullanılıyor.

Sprey başlığı kullanışlı. Kutuyu iyice çalkalayıp isterseniz epilasyon yapacağınız bölgenin üzerine sıkabilirsiniz, isterseniz de elinize aldığınız köpüğü dağıtabilirsiniz.

Rahat dağıtılıyor ve işinizi tamamlayana kadar kaybolmuyor.

Epilasyon sırasında da sonrasında da pürüzsüzlük sağlıyor.

Epilasyon yapılan süreyi oldukça kısaltıyor.

Herhangi bir yan ürün kullandığım zamanlara göre daha temiz ve yumuşak bir cilde sahip oluyorum.

Cildi kurutmuyor ve epilasyondan olabilecek tahrişi ortadan kaldırıyor.

isana summer breeze kadın tıraş köpüğü 2

Kokusu, kullanım kolaylığı, cildimde oluşturduğu yumuşaklık ve pürüzsüzlük çok hoşuma gidince stoklamıştım. Fiyatı 6₺ civarıydı. Uzun zamandır almadım ama yine de muadillerine göre uygun fiyatlı olacağını düşünüyorum.

İçeriği de şu şekilde;

isana summer breeze kadın tıraş köpüğü içerik

Rossmann'da Isana markasına ait kadınlar için tıraş jeli ve farklı ihtiyaçlara göre düşünülmüş tıraş makineleri de var. Onları da denedim ve başarılı buldum.

Hayatımı kolaylaştıran ürünleri kullanmayı çok seviyorum, yakalayınca da yıllarca kullanmaya devam ediyorum.

Sizin de böyle kullandığınız an "Ben daha önce niye denemedim?" dedikleriniz varsa, yazın lütfen.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

5 yorum

  1. hmm değişik bir ürün not aldım :)

    YanıtlaSil
  2. ben karpuzluyu almıştım çok nadir kullandığım için hala bitmedi .-)))

    YanıtlaSil
  3. Isana'nın bu ürünlerini bilmiyordum, ben de bu tarz ürünleri kullanmayı seviyorum Rossman'a uğradığımda mutlaka bakacağım :)

    YanıtlaSil
  4. Alıcam bunu kaçtır aklımda, hep bebek yağıyla tras oluyordum ama sanırım cok memnunum yağ ısındende.Deneyebılırsın sende bebe yağı candır :))

    YanıtlaSil
  5. Jel başlıklı jiletlerle ben bu tip ürünleri kullanmayı bıraktım. Ama klasik jiletlerden tercih edeceksem tıraş köpüğü, sabun, duş jeli, saç kremi veya bebe yağı gerçekten daha hızlı ve konforlu sonuç sağlıyor =)

    YanıtlaSil