blending fırça

NASCiTA 207 FAR KARIŞTIRMA FIRÇASI

08:05:00

Nascita 207 Far Karıştırma Fırçası, blending fırça arayışlarım sırasında aldığım makyaj fırçalardan biri.

Ülkemizde fırça fiyatları arasında büyük uçurumlar var. İyi diye bilinenler çok pahallı, uygun fiyatlı olanlar da fırça görünümlü olup bir işe yaramayanlar. Neyse ki böyle ara ürünler bulabileceğimiz markalarla da karşılaşıyoruz artık.

Hoş Nascita'da ilk zamanlarına göre hayli yükseltti fiyatını. Yine de sitesinden indirim zamanlarını takip ederseniz uygun fiyatlı fırçalar yakalayabilirsiniz.

Nascita 207 Far Karıştırma Fırçası incelemesi
Nascita 207 Far Karıştırma Fırçası incelemesi 1

Aslında makyaj fırçası konusunda son 4-5 yıldır baya bir birikimim var evde ama makyajla ilgili bilgilendikçe her fırçaya ihtiyacım olmadığını öğrendim. Ayrıca benim göz kapaklarım küçük ve düşük olduğundan genelde satılan pofidik fırçalar yerine detay fırçalara ihtiyacım oluyor. Onun da istediğim gibi uygun fiyatlılarını bulamadım daha, araştırıyorum.

Satılan karıştırma fırçaları genelde çok geniş ve tok. O dönem arayıp bulabildiğim tek dar yapılı uygun fiyatlı karıştırma fırçası Nascita 207. Şimdi elimde benzer özellikte bir kaç tane daha var.

Nascita 207 Far Karıştırma Fırçası incelemesi 2
Nascita 207 Far Karıştırma Fırçası incelemesi 3

Bu fırça ebat olarak gayet kullanılabilir görünse de sıra uygulamaya geldiğinde istediğim sonucu alamıyorum. Fırçanın kılları elime yumuşak geliyor fakat kullanırken kılların bükülebilirliği yeterli gelmiyor. Ben far karışsın diye uğraşırken bütün olarak sağa sola dönüyor. Gözlerimi acıtmıyor ama o yumuşak dokunuşu ve pürüzsüz karıştırmayı elde edemiyorum.

Nascita 207 Far Karıştırma Fırçası incelemesi 4
Nascita 207 Far Karıştırma Fırçası incelemesi 5

O yüzden ya köşelere uyguladığım koyu farı hafifçe dağıtmak için ya da boş fırça olarak kullanıyorum.

Nascita'nın farklı serilerinden bir çok fırçam var. Özellikle Ocean Serisi, Bamboo Soft fırçalar ve yüz temizleme fırçasına indirimde göz atın muhakkak.

Nascita 207 Far Karıştırma Fırçası incelemesi 6

Sizin önerebileceğiniz fırçalar varsa yazın lütfen. Yoksa şu tombik fırçalarımı biçerek kendim bir şeyler yapmaya çalışacağım artık :)))


Görüşmek üzere.


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

8 yorum

  1. Fiyat uçurumları var..
    Ama bu üründe de önemli ipuçları okudum.Not aldım fiyatı da idealmis tanıtım için tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Nascita'nın bazı fırçaları ortalama iyiyken bazıları gerçekten kötü ve çok zor temizleniyorlar en son ocean serisinden almıştım fırça ama temizlik probleminden ötürü kullanamıyorum.. ben sana önereyim karıştırma fırçası yine nascita'nın ombre serisinde var bir karıştırma fırçası onu alabilirsin ya da eklips fırçalara bakabilirsin.. ama tabi mutlaka bir Mac olsun derim elinde her işe yarıyor..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eklipsler var canım baya da iş görüyorlar. Ombre serisinde fırça göremedim ben hep sünger, merak ettim bak şimdi :))

      Sil
  3. Karıştırma fırçası olarak RT fırçamdan vazgeçemiyorum. Nastica fırçalar genel olarak sevmediğim marka grubunda denediğim kullandığım nasticalardan hiç memnun kalmadım ne yazık ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sena'cım RT fırçaları ben de çook seviyorum. Hangisini kullanıyorsun, göz seti içinde olan mı?

      Sil
  4. Bende memnunum bu fırçadan,gule gule kullan. Ojenın rengı ne gzelmıs ya adı markası nedir :D

    YanıtlaSil