bakım

LOREAL SİYAH NOKTA KARŞITI ŞEKER PEELİNGİ

08:45:00

Loreal Şeker Peelingi serisine bayılanlardanım. Farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler sunan dört çeşidi bulunuyor. Siyah Nokta Karşıtı Şeker Peelingi, Besleyici Şeker Peelingi, Işıltı Canlandırıcı Şeker Peelingi ve seriye son katılan Yorgunluk Karşıtı Şeker Peelingi. Bugün inceleyeceğimiz Loreal Siyah Nokta Karşıtı Şeker Peelingi.
Yeşil renkli olup da kiviye benzeyen :)

Loreal Şeker Peelingleri, ciltteki problemleri çözmeye yardımcı olmak ve doğal bir peeling için şekerden yardım alıyor. %100 Doğal içeriğe sahip şeker peelinglerinin içinde esmer, sarı ve beyaz şeker bulunuyor.

Şeker peelinglerinin uygulanmaları ve ciltten arındırmaları kolay, verdiği rahatlama başarılı.

Loreal Siyah Nokta Karşıtı Şeker Peelingi kivili


Loreal Siyah Nokta Karşıtı Şeker Peelingi;


Loreal Siyah Nokta Karşıtı Şeker Peelingi; Cildi arındırma ve siyah noktaları giderme vaadinde.

Cam kavanoz içinde 50 ml peeling bulunuyor.

İçinde cildi arındırmaya yardımcı olacak 3 doğal şeker ve kivi tohumları var.

Şekerler cildi arındırıp, gözenekleri temizlerken kivi tohumlarıyla işi eğlenceye dökmüş Loreal. Yeşil rengi ve kivi çekirdekleriyle yüzümüze peeling yaparken kocaman bir kiviye benziyoruz, evet :)))

Loreal Siyah Nokta Karşıtı Şeker Peelingi Nasıl Kullanılır;


Tüm şeker peelingleri gibi kullanımı çok basit. İlk adım, cildimiz kuru ve temiz olmalı.

Elime aldığım az miktar şeker peelingiyle hafif ve dairesel hareketlerle cildime masaj yapıyorum. Burada peeling bir sürpriz yapıyor ve ISINIYOR :) O kadar iyi hissettiriyor ki...

Peelingi hafif uygulamak önemli. İçindeki şekerler eriyor ama kivi tohumları büyük parçalar olduğundan cildimize nazik davranmayı ihmal etmemek gerekiyor.

Ben şeker peelingleri banyoda elimin altında tutuyorum.

Cildimin daha canlı görünmesini istediğimde hemen bir parça alıp kullanıyorum. 10-15 saniye masaj yetiyor bana. Sonra ılık ve bol suyla durulayıp, nemlendirme aşamasına geçiyorum.

Loreal Siyah Nokta Karşıtı Şeker Peelingi kivili nasıl kullanılır

Loreal Siyah Nokta Karşıtı Şeker Peelingi hem cildimin arınması ve temizlenmesi hem de dudaklarımdaki ölü deriyi uzaklaştırma aşamalarında bana çok yardımcı. Yıkadıktan sonra cildim tertemiz ve yumuşacık oluyor. Düzenli kullandığım için siyah nokta problemi zaten yaşamıyorum. Arındırıcı özellikteki tüm cilt ürünleri gibi sadece yağlı ciltlere uygunmuş gibi görünse de bir kuru ciltli olarak severek kullanıyorum. Kullanım sonrası cildimi hemen nemlendiriyorum zaten -ki nemlendirme benim için düzenli olan bir uygulama.

İçindeki Kakao Yağı ve Hindistan Cevizi Yağı desteğiyle Loreal Besleyici Şeker Peelingi ve Kahve çekirdeği desteğiyle son favorim Loreal Yorgunluk Karşıtı Şeker Peelingi incelemeleri de yakında burada olacak.


Senin favori şeker peelingin hangisi?


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

4 yorum

  1. Orhanique kullanıyorum ben ama bunu da denemek istiyorum

    YanıtlaSil
  2. bu peelingi çok severim ben.. hatta favorim bu içlerinde diyebilirim :-))

    YanıtlaSil
  3. Bir diger indirimde bunu da alicam.. asiri merak ediyorum cunku😍😍

    YanıtlaSil
  4. Her indirimde alıp almama konusunda kararsız kaldığım ürünler bunlar. Hem merak ediyorum hem gerek yok diyorum :))) Acayip bir durum anlayacağın

    YanıtlaSil