alışveriş

PETİMCE.COM İLE TANIŞMA

23:20:00

Bugün sizlere anne evimin minik ev sakinleri Sarı Şeker Kedi Bey ve Şirin Köpek Hanım vesilesiyle tanıştığım Petimce.com alışveriş sitesinden bahsedeceğim.

Kedi, köpek, kuş, akvaryum, kemirgen ve sürüngen başlıklarında hem yem hem de giyimden sağlığa ihtiyaçlarına yönelik bir çok seçeneği bulabiliyorsunuz.

petimce alışverişi

Natures Protection Kitten Yavru Kedi Maması;

Natures Protection Kitten Yavru Kedi Maması; Yavru kedilerin dengeli beslenmesi için 100% uyumlu, hayata yeni başlayan kediler için içeriği özenle seçilmiş bir mama. Sütten kesilme ve katı gıdaya kolay geçiş için hazmının kolay olduğu, emziren anne beslenmesi için de uygunluğu belirtilmiş. Kemik gelişimi, güçlü kaslar ve dayanıklılık için gerekli tüm besinleri içeren bu mamayı daha yakından incelemek isterseniz fotoğraflarda detaylara ulaşabilirsiniz.

Natures Protection Kitten Yavru Kedi Maması 1
Natures Protection Kitten Yavru Kedi Maması

Sarı Şeker'in enfeksiyon nedeniyle yemeden kesildiği dönemde verdiğimiz Natures Protection Kitten Yavru Kedi Maması, sağlığını kazanmasında oldukça yardımcı oldu. Sevdiği her şeye kafasını çevirirken bu mamayı afiyetle yedi ve haliyle evde bir bayram havası oluştu :)

Natures Protection Kitten Yavru Kedi Maması 3

Köpeğimiz Şirin içinse iki farklı mamanın deneme boylarını göndermişler.

Natures Protection Mini Junior Küçük Irk Yavru Köpek Maması'nın Faydaları;

Natures Protection Mini Junior Küçük Irk Yavru Köpek Maması

Natures Protection Mini Junior Küçük Irk Yavru Köpek Maması'nın, bağırsak sağlığını ve besin emilimini aktif olarak uyarma, sindirim sistemindeki bakteriler tarafından üretilen toksinleri yakalama ve eklemleri yağlayarak hareketliliği uyarma, büyüyen köpeklerin büyümesi ve dayanıklılığı için gereken tüm enerjiyi sağlama, buğdayın neden olduğu alerji reaksiyonu risklerini azaltma gibi faydaları var.

Natures Protection Superior Care White Dogs Küçük Irk Beyaz Köpek Maması'nın Faydaları;

Natures Protection Superior Care White Dogs Küçük Irk Beyaz Köpek Maması

Natures Protection Superior Care White Dogs Küçük Irk Beyaz Köpek Maması'nın, vücudun doğal koruyucu bariyerlerini güçlendirme, kolay sindirilebilirlik, yeşil çay ve üzümlerden elde edilen polifenoller ile yaşlanmayı geciktirme, bağışıklık sistemini güçlendirme, parlak ve güzel tüylere sahip olmasını sağlama gibi faydaları var.

petimce.com ile tanışma kedi oyuncağı köpek oyuncağı

Tüy kuyruklu kedi oyuncakları ve plastik top köpek oyuncağı ayrıca sevildi.

Siz de sevgili dostlarınızın ihtiyaçlarına çözüm ararken Petimce'yi ziyaret edebilir ve bilgi edinebilirsiniz. 75₺ üzeri alışverişlerde kargonun ücretsiz oluşu da hoşuma gitti.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

3 yorum

  1. bu markayı ilk defa duydum genelde başka bir siteden alışveriş yapıyoruz bizimkilere...

    YanıtlaSil
  2. Tavsiye için teşekkürler aranılan bir çok ihtiyaç sitede mevcut..
    Küçük ayrıntılar için ayrıca tesskkurler

    YanıtlaSil
  3. Yaptığım alışverişler sorunsuz elime ulaştı. Ben siteden çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil