bakım

FOREO LUNA 2 YÜZ TEMİZLEME CİHAZI PEMBE NORMAL CİLTLER

22:09:00

Bugün sizlere son iki aydır cilt bakımımın vazgeçilmezi haline gelen FOREO LUNA 2'den bahsetmek istiyorum. FOREO'yu güzellik ve cilt bakımı konusunda taşları yerinden oynatan İsveç'li bir cilt bakımı markası, LUNA 2'yi ise geliştirilmiş T-Sonic yüz fırçası ve Anti Aging sistemi olarak tanımlayabiliriz.

foreo luna 2 yüz temizleme cihazı  kullananlar normal ciltler için pembe

FOREO LUNA 2'nin cilt tipi ve ihtiyacına göre dört çeşidi bulunuyor.

Pembe; Normal ciltler için.
Lila; Hassas ciltler için.
Mavi; Karma ciltler için.
Turkuaz; Yağlı ciltler için.

Bendeki normal ciltler için olan pembe LUNA 2. Cildimin kuruya dönük zamanlarında da, yazın yağlanıp karma hale geldiğinde de kullandım. Her koşulda temizleme sonrası cildim aynı rahatlamadaydı. Hiç bir zaman hassasiyet oluşturmadı, kızarmadım, tahriş olmadım, gerilme hissetmedim. Birazdan bir çok detay okuyacaksınız ama cilt tipinize uygun LUNA 2'yi seçerken arada kalıyorsanız bu ön bilgi işinize yarar diye düşündüm.

foreo luna 2 yüz temizleme cihazı  kullananlar normal ciltler için pembe 1
foreo luna 2 yüz temizleme cihazı  kullananlar normal ciltler için pembe 2

LUNA 2'nin bir tarafı temizleme ve arındırmayı sağlayan T-Sonic başlık, diğer tarafı da cilt bakım ürünlerimizi cilde daha etkin yedirebilmek için kullandığımız Anti Aging başlık. T-Sonic titreşimlerin %99,5 oranında kir ve yağ çıkardığı belirtiliyor. Anti Aging başlık hepsinde aynı fakat temizliği sağlayan kısım farklılık gösteriyor. O yüzden en etkili sonucu alabilmeniz için cilt tipinize göre olanı almanız çok önemli. Sitelerinin linkini ekliyorum, tüm çeşitlerine daha yakından bakabilirsiniz.

foreo luna 2 yüz temizleme cihazı  kullananlar normal ciltler için pembe 4

FOREO LUNA 2 NASIL KULLANILIR?

foreo luna 2 yüz temizleme cihazı  kullananlar normal ciltler için pembe 3

Makyajınız varsa önce makyajınızı her zaman kullandığınız temizleme ürünleriyle çıkartıyorsunuz.

Islak yüzünüze kullanacağınız jeli ya da köpüğü sürüp dağıtıyorsunuz. İsterseniz ürününüzü LUNA 2'nin üstüne de dökebilirsiniz ama ben yüzüme dağıtıp kullandığımda çok daha rahat temizliyorum.

Bu arada LUNA 2 ile beraber kullanacağınız temizleme ürününüzün granül - tanecik içermemesine dikkat edin. Yoksa yüzünüzü çizebilirsiniz.

foreo luna 2 yüz temizleme cihazı  kullananlar normal ciltler için pembe 6

Bir dakika boyunca LUNA 2'nin ön tarafı ile cildimi temizliyorum.

Cilt temizliğim bittikten sonra serum ve krem kullandığım cilt bakımıma geçiyorum. Bunu da FOREO LUNA 2'nin arka tarafındaki dalgalı kısımla yapıyorum.

FOREO LUNA 2'nin açma kapama düğmesine ilk bastığınızda T-Sonic titreşim sağlayan temizleme kısmı etkin oluyor. Düğmeye ikinci defa bastığınızda kremleri yedirmek ve masaj için kullanabileceğiniz Anti Aging başlığı etkin hale geliyor.

foreo luna 2 yüz temizleme cihazı  kullananlar normal ciltler için pembe 5

NEDEN FOREO LUNA 2 KULLANMALIYIM?

foreo luna 2 yüz temizleme cihazı  kullananlar normal ciltler için pembe 8

FOREO LUNA 2'nin başlığı değişmiyor. Arada başlık değiştirme masrafı yapılmıyor. Nazik ve ultra hijyenik silikon tasarıma sahip. Ultra hijyenik olması çok önemli.

Yüzeyi leke, kir tutmuyor. Suyun altına tuttuğum gibi temizleniyor.

Çok kısa sürede şarj olup aylarca kullanılabiliyor. 2 ay önce şarj etmiştim. En fazla bir saat gibi kısa bir sürede şarjı dolmuştu. Hala ilk kullanım performansıyla kullanıyorum. Tek şarjla 450 defa kullanılabileceğini okumuştum.

Her yere benimle gelebiliyor. Zahmetli değil.

Su geçirmiyor. Duş altında da rahatlıkla kullanılabiliyor.

foreo luna 2 yüz temizleme cihazı  kullananlar normal ciltler için pembe 9

Ön taraftaki tırtıklı kısım, cildimi temizlediğim kısım. üzerindeki artı (+) ve eksi (-) tuşlarıyla cildimin ihtiyacına göre titreşim hızını ayarlayabiliyorum. 12 seviye var. En hafif sonuca da en kuvvetli sonuca da ulaşmak mümkün. Son seviye çenemi titretiyor diyebilirim :)

Kullanırken 15 saniyede bir sinyali durup devam ediyor, böylelikle yüzün diğer bölgelerini temizlememiz gerektiğini hatırlatıyor.

Kullandığım süre boyunca hiç siyah noktam olmadı. Oluşuma müsait olan burun bölgesi gibi kıvrımlı kısımları çok rahat temizlememi sağlıyor.

Cilt temizliğini dolayısıyla cilt bakımımı kesinlikle çok daha etkili hale getiriyor. Hassas bir titreşimde kullanmama rağmen cildimdeki tüm pütürcükleri yok ediyor. Gözünüzle göremediğiniz ama elinize gelen o pütürcükler var ya işte LUNA 2 hepsini yok ediyor. Cildim yumuşacık oluyor ve sonrasında kullandığım cilt bakım ürünleri de daha çok etkisini gösteriyor.

FOREO LUNA 2'nin dalgalı tarafı, Anti Aging başlığı. Yüzüme sürdüğüm kremin üstünden bu dalgalı tarafla geçtiğimde krem cildime çok daha iyi tutunuyor, emiliyor. Masaj etkisini çok seviyorum.

foreo luna 2 yüz temizleme cihazı  kullananlar normal ciltler için pembe 10

FOREO LUNA 2 benim için harika bir yardımcı. Bir anda mucizeler yarattığını söyleyemem ama her kullandığımda işe yaradığını hissettiriyor bana. Cilt bakımına ayırdığım süreyi azaltıp etkisini arttırıyor. Daha temiz, daha parlak, daha pürüzsüz bir cilt sunuyor ve kullanırken maske peeling gibi ihtiyaçlarımı çok aza indiriyor. Siz de cildinize yatırım yapanlardansanız, cilt tipinize uygun bir FOREO LUNA 2 ile muhakkak tanışmalısınız. Elinize hızlı bir şekilde ulaşsın istiyorsanız, Türkiye satış noktası için buraya link bırakıyorum.

Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. Bende foreo luna 2 cilt bakımım için almak istiyordum . Kafamda hep o paraya değer mi acaba diye geçiyordu. Bu yazı benim gibi tereddütte olanlar için oldukça açıklayıcı olmuş canım . Güle güle kullan iyi günlerde ...

    YanıtlaSil
  2. Ben artik uzun zaman kullananlardan sayilirim... Yaklasik 6 ay olmustur ve her gun kullanirim... Cok guzel bir blog olmus devamini bekliyoruz

    YanıtlaSil