bakım

URBAN CARE PiNK GRAPEFRUiT GiNGER SIVI SAÇ BAKIM KREMİ İNCELEMESİ

11:42:00

Merhaba, blogda en az saç bakım ürünlerine yer veriyordum bu boşluğu doldurmaya geldim :) Aslında bu durum saçımın farklı ürünlere ihtiyaç duymasından kaynaklandı. Sarı saça giriş, sarı saçı kullanma, sarı saça veda, saçı besleyip kurtarma derken son bir kaç yılım saçımı koyu tonlarda boyayıp dinlendirerek geçti. Yaz aylarında kolay taranmasını sağlayacak durulanmayan bir sprey arayışına girdim ve Urban Care Pink Grapefruit & Ginger Sıvı Saç Bakım Kremi'ni alıp kullanmaya başladım.

Urban Care Pink Grapefruit  Ginger Sıvı Saç Bakım Kremi kullananlar

Urban Care Pink Grapefruit & Ginger Sıvı Saç Bakım Kremi Nedir?  Ne İşe Yarar?

Urban Care Pink Grapefruit Ginger Sıvı Saç Bakım Kremi kullananlar 1

Urban Care Pink Grapefruit & Ginger Sıvı Saç Bakım Kremi, Pembe Greyfurt ve Zencefil içeren sıvı saç bakım kremi. Çift fazlı bir saç bakım spreyi.

İnce, zayıf ve hacimsiz saçlar  için kullanımı öneriliyor.

UV koruma etkili.

Ağırlaştırmayan formülüyle dolgunlaştırıcı bakım, güçlü ve parlak görünüm sunuyor. İpeksi yumuşaklık ve kolay taranma vadediyor.

Durulanmıyor.

200 ml.lik spreyli pet şişede.

Açıldıktan sonra 12 ay ömrü var.

Urban Care Pink Grapefruit & Ginger Sıvı Saç Bakım Kremi Kullananlar;

Urban Care Pink Grapefruit Ginger Sıvı Saç Bakım Kremi kullananlar 2

Urban Care Pink Grapefruit & Ginger Sıvı Saç Bakım Kremini satın almamdaki ilk neden etiketinde gördüğüm UV korumasıydı. Çünkü, saçımı iyileştirdiğim dönemlerde denize, tuza karşı koruyabildiğimi fakat güneşe karşı koruyamadığımı fark etmiştim. O yüzden güneş etkilerine karşı koruyucu ürünler arayışındaydım.

Saçlarım ince telli, gür olduğu için ve sürekli topladığımdan toka yerlerinde dolaşmalar olabiliyordu bu durumu rahatlatsın istedim. Saçlarımı çekiştirmeden, kırmadan taramak istediğim dönemlere de bir yardımcı gerekiyordu.

Urban Care Pembe Greyfurt Özlü Sıvı Saç Bakım Kremini kullanmadan önce çalkalıyorum. Islak saça da kuru saça da kullanılıyor. Denizden çıktıktan sonra kullandığımda saçımın rahat açılmasını sağladı. Güneşten dolayı oluşan kuruluğu da yaşamadım. Tatil sonrası hep kuru saçıma kullanmayı tercih ettim. Bir kaç fısla saçımı çok çabuk taranır hale getirdiği için vazgeçilmezim oldu. Asla uğraştırmıyor, tarak hemen saçımdan kayıyor ve saçlarım çok güzel kokuyor.

Urban Care Pink Grapefruit Ginger Sıvı Saç Bakım Kremi kullananlar 3

Bu spreyin yağlı bir yapısı var, saçı parlatıyor fakat ağırlaştırmıyor. Bence hacim vaadini bu şekilde gerçekleştiriyor. Sıvı saç bakım kremleri genelde saçımızı yapıştırır ve sönükleştirir ya Urban Care Pink Grapefruit Sıvı Saç Kreminde bunu yaşamıyorum. Saçım her zamanki hacimli halinde, kolay taranmış, düzgün görünüyor ve mis kokuyor.

Kullanırken bulunduğunuz alana dikkat etmenizi de öneririm, sprey yere sıçradığında o bölge kayganlaşıyor.

Benim için bir artısı da şu; Kızımın saçları için bebekliğinden beri kolay tarama spreyi kullanıyorum ve ev dışında kalacaksak Urban Care saç bakım spreyi ikimize de iyi geliyor.

İçeriği de şu şekilde;

Urban Care Pink Grapefruit Ginger Sıvı Saç Bakım Kremi kullananlar içerik

Aslında markaya karşı olumsuzdum. Daha önce eski ambalajlı Collagen spreyini kullanmıştım, o kadar işe yaramamıştı ki bende çok şaşırmıştım. Yine eski seriden Keratin serumunu kullanmıştım. O serum saçımı inanılmaz dolgunlaştırmıştı, saç tellerimi kalınlaştırmıştı fakat iki haftadan fazla kullanırsam da aşırı dökülmesine sebep olmuştu. Bir kaç kez deneyip sonra da kullanmayı bırakmıştım. Bunları neden anlattım? Şu an Urban Care'in bugün anlattığım sıvı saç bakım kremi, iki peeling şampuanı ve bir saç köpüğü var evde. Marka kendini geliştirmiş ve yenilemiş. Sırayla hepsini anlatacağım, muhakkak okuyun derim.

Görüşmek üzere :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

3 yorum

  1. Urban Çare ürünleri saçıma hiç iyi gelmiyor ama tavsiyenizle bakayım 👍

    YanıtlaSil
  2. Serumu hariç hiçbir ürününden memnun kalmamıştım canım, buna bakabilirim ama :)

    YanıtlaSil
  3. Mükemmel bir kokusu var ama onun dışında serumunu sevmedim bunu denemedim ama

    YanıtlaSil