düz kirpiklere maskara

FLORMAR PRECiOUS CURL MASCARA İNCELEMESİ

14:16:00

Geçtiğimiz haftalarda lansmanı yapılan #heraçıdanmükemmel Flormar Precious Curl Maskara Flormar'ın PR kitiyle elime ulaştı. Gönderdiği her kitle kendini bir adım daha ileriye taşıdığını fark ettiren Flormar, bu sefer 50. yılına özel planladığı bir güzelliğe ortak etmiş bizi. Diyor ki; "Hayatı besleyen, büyüten kadınlardan aldığımız ilhamla; 6 kıta, 110 ülke, 250 şehirde milyonlarca kadının rengini keşfetmesi adına, tam 50 yıldır tutkuyla çalışıyoruz. Renkli yolculuğumuzun 50. yılını kutladığımız 2020 yılı boyunca, her bir paketimizi hayata değer katan bir sivil toplum kuruluşuna bağış ve iletişim desteği vermeye adıyoruz. Yılın ilk gönderimini; eğitime ve geleceğe yatırım faaliyeleri ile hayata değer katmaya odaklanan Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV)'na ithaf ediyoruz. Siz de bu değerli çabaya www.tocev.org.tr adresinden destek olabilir, @tocevonline etiketi ile vakfın sesini duyurmasına katkıda bulunabilirsiniz."
flormar precious curl maskara

Flormar Precious Curl Maskaranın Özellikleri;

Her açıdan güzel görünen kirpikler vadeden Flormar Precious Curl Maskaranın üç çeşidi bulunuyor. 

Mor ambalajlı Flormar Precious Curl Maskara; Klasik olarak da geçiyor. Daha hacimli ve kıvrık kirpikler vadediyor. 

Mavi ambalajlı Flormar Precious Curl Waterproof Maskara; Kirpiklerinize kıvrım ve hacim kazandırırken nem, su ve tere karşı korumayı da amaçlıyor.

Gri ambalajlı Flormar Precious Curl Carbon Black Maskara; Ekstra yoğun siyah ve dramatik bir görünüm için öneriliyor.

flormar precious curl maskaranın özellikleri

Flormar Precious Curl Maskara, parlak mor ambalajıyla çok ilgi çekici. Siyah renkte ve 11,5 ml. Açıldıktan sonra 6 ay ömrü var.

Kıl fırçasının uçta kısa devamında uzun kıllardan oluşan kavisli bir şekli var. Bu fırça yapısı kirpikleri güzel kavrıyor ve kıvrılmasına yardımcı oluyor. Düz kirpiklerden muzdarip ben, bu tarz maskara fırçalarını gördüğümde hemen bir şans veriyorum.

flormar precious curl maskara kullananlar

Flormar Precious Curl Maskaranın içeriğinde bulunan Argan yağı, kirpiklere bakım yapıp besliyor. Fiberler ve bambu tozu ise kirpiklerin daha yoğun görünmesini sağlıyor. 

Kremsi ve yoğun bir yapısı var. Bana göre siyahlığı da çok güzel, kirpiklerimi belirginleştirmesine bayıldım. Normali böyleyse Carbon Black nasıldır diye de merak ettim. 

Uygularken tek katta yoğun ve siyah bir görünüm veriyor. Fırçası kıvırmada ve kirpikleri kavramada başarılı yalnız biraz sert buldum. İkinci katta daha dramatik daha belirgin kirpikler elde edebilirsiniz. Kirpiklerime sürerken de sürdükten sonra da ağırlık yapmadı. 

Flormar Precious Curl Maskaranın Duruşu;

flormar precious curl maskara swatch tek kat
Flormar Precious Curl Maskara Tek Kat
flormar precious curl maskara swatch iki kat
Flormar Precious Curl Maskara İki Kat
Flormar Precious Curl Maskara swatch
Flormar Precious Curl Maskara
Kısa ve düz kirpiklerimdeki etkisini gördünüz. Gün boyu kalıcılığı ve çift fazlı temizleyiciyle kirpiklerimden kolay arınmasıyla favorilerim arasına girdi bile. 


Görüşmek üzere :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum