bakım

MiSSHA SUPER AQUA MiLD PEELiNG JEL İNCELEMESİ

17:37:00

Missha Super Aqua serisi, çok sevdiğim bir seri. Daha önce krem, esans ve tonikten oluşan mini setini kullanıp sizlere anlatmıştım. Muhteşem bir nem kaynağı ve etkisi çok uzun zaman devam ediyor. Yazının sonuna linkini eklerim.

Bugünse o seriden Missha Super Aqua Peeling Gel'i inceleyeceğiz.

Super Aqua Peeling Gel'in cilt hassasiyetine göre seçim yapılabilecek iki türü bulunuyor. Mavi ambalajlı Super Aqua Peeling Jel, yoğun peeling jeli. Anlatacağım yeşil ambalajlı Super Aqua Mild Peeling Jel ise, hassas ciltler için hafif yapılı peeling jeli.

missha super aqua mild peeling jel incelemesi

Missha Super Aqua Mild Peeling Jel;

missha super aqua mild peeling jel incelemesi 1

Missha Super Aqua Mild Peeling Jel; Hassas ciltler için hafif yapılı ve cildi tahriş etmeyen peeling jel. Tarife tam olarak uyuyor. Şaşırtıcı şekilde hafif, şaşırtıcı şekilde etkili.

Ambalajı jelin kullanımına uygun tasarlanmış. İçinde 100 ml ürün bulunuyor. Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var.

Cildi nemlendirme, besleme ve arındırmayı tek bir ürünle yapabiliyorsunuz. İçeriğindeki Hyaluronik Asit ve Propolis özleri besleme, nem tutma kısmında etkin rol oynuyor. Kullanım sonrası cilt asla kurumuyor, gerilmiyor, muhteşem bir şekilde temizlenip aydınlanıyor.

Missha Super Aqua Mild Peeling Jel; Karpuz, domates, portakal, kayısı, chia, papaya gibi bir çok meyve ve bitki özü içeriyor.

Missha Super Aqua Mild Peeling Jel Nasıl Kullanılır?

missha super aqua mild peeling jel incelemesi 2

Missha Super Aqua Mild Peeling Jeli temiz cilde kullanmak gerekiyor. O yüzden önce yüzümü güzelce yıkayıp, kuruluyorum. Parmaklarıma aldığım az miktarda jeli yüzüme dağıtıyorum ve nazik şekilde ovalıyorum. Aslında haldır huldur ovalasanız da pek bir şey değişmeyecek çünkü peeling nazik :)

missha super aqua mild peeling jel incelemesi 3

Jelin içinde hiç tanecik yok. Peeling, ovaladıkça oluşuyor. Silgi gibi. Bunun peeling etkisiyle soyulan ölü derileriniz olduğunu zannedebilirsiniz, hayır değil. Fakat bu silgi dokusunu ovaladığınızda cildinizdeki tüm ölü deriyi topladığına da emin olabilirsiniz.

Yaklaşık 15-20 saniye ovalıyorum ve ılık suyla yüzümü duruluyorum. Çok hızlı temizleniyor. Yalnız bazen ciltteki tüylere tutunabiliyor. İlk kullandığımda çene kemiği hizamdaki gözle görülmeyen tüylere yoğun şekilde tutunmuştu. Sonraki kullanımlarımda çok daha az oldu.

missha super aqua mild peeling jel incelemesi 4
missha super aqua mild peeling jel incelemesi 5

Cildimi anında temiz, aydınlık ve parlak gösteriyor. Bunu yaparken asla kurutmuyor, gerginlik oluşturmuyor, hassasiyet oluşturmuyor.

Bu arada sadece yüzüm için anlattığıma bakmayın, boyun ve dekolte bölgesinde de çok başarılı.

Haftada 1-2 defa kullanımı öneriliyor.

İçeriği şu şekilde;

missha super aqua mild peeling jel incelemesi içerik

Missha Super Aqua Mild Peeling Jel'i isterseniz cilt bakımınızın ilk adımı olarak tonik, serum ve nemlendiricinizden önce kullanın isterseniz de makyajdan hemen önce. Cildinizin pürüzsüz, berrak ve aydınlık görünmesini, ten ürünlerinin cildinize düzgün bir şekilde yerleşmesini sağlayacak. Missha Super Aqua Mild Peeling Jel'i incelemek ya da satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Diğer Missha yazılarım;

Missha Modern Shadow Italprism Göz Farı İncelemesi

Missha Perfect Cover BB Krem İncelemesi

Missha Signature Complexion Coordinating BB Krem İncelemesi

Missha Super Aqua Ultra Water-Full Serisi İncelemesi


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum