alışveriş

GABRiNi LİMON KOLONYASI 80º ALIŞVERİŞİM

09:09:00

Yaklaşık 10 gündür kolonya konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Her yerde bitmiş, şurada var denilenler anında tükeniyor. Gabrini Kozmetik kolonya stoklarını yenilediğini duyurunca hemen online alışveriş yaptım. Hem miktarı fazla hem fiyatı uygundu.

gabrini limon kolonyası 80 derece

Gabrini markasını makyaj ürünleri ve ojeleriyle tanıyorum. Kolonyası olduğunu bilmiyordum. Sitelerini incelediğimde saç ve cilt için bir çok farklı seçenekleri olduğunu gördüm.

Gabrini kolonyalar 200 ml ve 400 ml boylarda satılıyor. Ben 400 ml olanlardan tercih ettim. Plastik şişede, klasik kolonya ambalajındalar. Bana göre en rahat kullanım şekli de bu.

Gabrini kolonyaların limon, s.limon, mandalina, tütün ve lavantalı çeşitleri var. Koronavirüs sebebiyle kolonya kullanılacağı zaman alkol oranı 80º olsun dedikleri için ben seçimimi ona göre yaptım. İki farklı ambalajda ve renkte olan limon kolonyalarını satın aldım.

gabrini limon kolonyası 80 derece 1
gabrini limon kolonyası 80 derece içerik

S.limon sarı limon mudur, sulu limon mudur, sıkma limon mudur, nedir bilmiyorum. Google'a yazınca bir şey bulamadım. Fakat iki limon kolonyasının içeriğini karşılaştırınca sarı olanın içeriğinde Limonene, mavi olanın içeriğinde D-Limonene kullanıldığını gördüm. Hangisini tercih ederseniz :)

gabrini limon kolonyası 80 derece mavi şişe
gabrini limon kolonyası 80 derece içerik mavi şişe

Kokuları güzel, etkileri başarılı. Miss gibiler, biz baya sevdik. Hepimizin çalışma alanında bir şişe bulunuyor şu an.

Gabrini kolonyaların 200 ml olanları 10₺, 400 ml olanları 15₺

Online olarak Gabrini'nin sitesinden satın aldım. 

Ayrıca bir de en sevdiğim serilerinden oje aldım. Hiç bir yerde o rengini bulamıyorum diye 2 adet almıştım, bir tane geldi. Alışverişimde tek üzen o oldu.

gabrini brillant b14 oje

Oje, Gabrini Brilliant serisinden BL14. Bu seri tırnakta şişede gördüğünüz yoğunlukta durduğundan hoşuma gidiyor. Glitter ojelerde zor bulunur bir özellik.
Üstelik baya uygun fiyatı, 5₺

Gabrini'den ilk online alışverişimdi. Cuma günü satın aldım, Pazartesi bana ulaştı.

Alışverişimle birlikte kağıt torbalarından ve not defterlerinden de yollamışlar.

Şu zamanda kolonya konusunu da bu şekilde halletmiş oldum.


Görüşmek üzere :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. Kolonya konusundaki bilgilendirmeniz için çok teşekkürler. Hem kalite hem fiyat olarak gayet uygun. Eşe dosta da duyarayım. Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Zeugma. İhtiyacı olan herkes yararlanabilir umarım. Sevgiler :)

      Sil