bakım

DRXDiON İLE TANIŞMA EL KREMİ AYAK KREMİ VÜCUT KREMİ VE SABUNLAR

19:54:00

Bugün sizleri DrXDion markasıyla tanıştıracağım. Cilt bakımı, el bakımı, ayak bakımı, vücut bakımı ve medikal ürünler kategorilerinde dermatolojik olarak test edilmiş ürünleri bulunuyor. Sırayla hepsini inceleyelim.

drXdion ile tanışma el kremi ayak kremi vücut kremi ve sabunlar

DrXdion El Losyonu;

DrXdion Softening Hand Lotion Yumuşatıcı El Losyonu

DrXdion Softening Hand Lotion - Yumuşatıcı El Losyonu; Düzenli kullanımda eldeki çatlakların, lekelerin yok olmasına yardımcı olmayı ve elleri güzelleştirmeyi amaçlıyor. Sedef, egzama, derideki ve tırnaktaki mantarı yok etme, tekrar oluşumlarınıda engellemede de etkili bir yardımcı ürün olduğu belirtilmiş.

İçeriğinde ilk sıralarda bir çok derde şifa olan besleyici, yumuşatıcı Zeytinyağı bulunuyor. Deri enfeksiyonlarına karşı etkili Çay Ağacı Yağı,  antioksidan ve cilt koruma özellikli At Kestanesi Ekstratı, yaralar ve izleri iyileştirme konusunda başarılı Sarı Kantaron Yağı, cildi genç tutmada tercih edilen Koenzim Q10 gibi bir çok faydalı içerik bulunduruyor.

100 ml ve açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü var.

DrXdion Softening Hand Lotion Yumuşatıcı El Losyonu 1
DrXdion Softening Hand Lotion Yumuşatıcı El Losyonu 2

DrXdion El Losyonu; Günlük kullanıma uygun, elleri yumuşatma konusunda başarılı. Sadece eller için değil, tırnaklar için de kullanılabiliyor.

Az miktarı iki ele de yeterli oluyor. Bir çok el kremine göre sürdüğümde etkisini daha fazla hissediyorum. Ovalayarak ellerime yedirdikten sonra kuruluk belirtisi olmayan, parlak, güzel bir cilt görünümüne ulaşıyor.

Sürdüğümde biraz kendini hissettiriyor, 5-10 dakika arası beklersem bu his kayboluyor. Ellerimde ağırlık yapmıyor. Şu an ellerimde mesela, parmaklarım klavyemden kaymadan iz bırakmadan gayet rahat yazımı yazabiliyorum. Kullanım sonrası verdiği pamuk gibi yumuşaklık hissi, o taze görünüm, kısa süreli kullanımda bile ellerdeki kuruluğu ve çatlakları yok etmesi çok güzel.  Ellerimi yıkar yıkamaz etkisi yok olmuyor.

İçeriği de şu şekilde;

DrXdion Softening Hand Lotion Yumuşatıcı El Losyonu içerik

DrXdion Ayak Losyonu;

DrXdion Softening Foot Lotion Yumuşatıcı Ayak Losyonu

DrXdion Softening Foot Lotion - Yumuşatıcı Ayak Losyonu; Düzenli kullanımda ayaklara bakım yaparken bakterilerin yok olmasını, sedef, egzama, mantar gibi deri hastalıklarının tedavisinde yardımcı olmayı amaçlıyor.

İçeriğinde yüksek nemlendirme ile ilgili tanıdığımız Üre, tahriş ve çatlakları onarıcı etkideki Lanolin, Zeytinyağı, her derde deva nemlendirici, yara iyileştirici, mantarla savaşan Hint Yağı, Koenzim Q10, At Kestanesi Ekstratı, Çay Ağacı Yağı, Pantenol gibi bir çok faydalı içerik bulunduruyor.

100 ml ve açıldıktan sonra 6 ay ömrü var.

DrXdion Softening Foot Lotion Yumuşatıcı Ayak Losyonu 1

DrXdion Ayak Losyonu, hem ayakta hem de tırnaklarda kullanılabiliyor. Kıvamı el losyonundan biraz daha yoğun. Az miktarda losyon geniş bir bölgeye rahatlıkla yayılabiliyor. Sürüldükten sonra ferahlık bırakıyor.

Hızlı emiliyor ama tamamen emilmesi 5-10 dakikayı buluyor. Bu süreyi geçirdikten sonra çoraplarımı giyiyorum. Ayaklarımda terletme, kayganlık gibi bir rahatsızlık oluşturmuyor. Nemlendirmesini çok beğendim.

İçeriği şu şekilde;

DrXdion Softening Foot Lotion Yumuşatıcı Ayak Losyonu içerik

DrXdion Vücut Losyonu;

DrXdion Softening Body Lotion Yumuşatıcı Vücut Losyonu

DrXdion Softening Body Lotion - Yumuşatıcı Vücut Losyonu; Yüksek nemlendirmeden elastikiyet kaybının giderilmesine, selülitlerin yok olmasından bölgesel yağ yakımının hızlanmasına, vücutta oluşan lekelerin yok olmasından vücut ağrılarının yok edilmesine bir çok sorunda yardımcı olmayı amaçlıyor.

İçeriğinde Koenzim Q10, bu ara adını çok sık duyduğumuz kırışıklık ve sıkılık kaybı konusunda favori içeriklerden Kolajen, nemi depolayan Hyaluronik Asit, At Kestanesi Ekstratı, Aynı Sefa Çiçeği gibi sevilen içerikler yer alıyor.

Pompalı plastik şişede, 200 ml. Açıldıktan sonra 6 ay ömrü bulunuyor.

DrXdion Softening Body Lotion Yumuşatıcı Vücut Losyonu 1
DrXdion Softening Body Lotion Yumuşatıcı Vücut Losyonu 2

DrXdion Vücut Losyonu, kıvamlı bir losyon. Dağılımı ve emilimi çok rahat.

Sürdükten sonra cildin mat görünümü tamamen kayboluyor. Nemli ve doğal parlaklığında cilt görünümüne kavuşuyor.

Ağırlık yapmıyor, terletmiyor.

Cildi neme doyuruyor ve her gün kullanımda cildin daha da nemli kalmasını sağlıyor.

Cildimi yağlandırmaması, kuru görünümü tamamen alması, diz kapağı dirsek gibi daha sertleşmeye müsait bölgelerde derimi hızlıca yumuşatması çok hoşuma gitti.

DrXdion Softening Body Lotion Yumuşatıcı Vücut Losyonu içerik

DrXdion Doğal El Yapımı Sabunlar;

DrxDion Defne Yağı Sabunu

DrXdion Doğal El Yapımı Sabunların üç çeşidi bulunuyor.

DrxDion Defne Yağı Sabunu.
DrxDion Lavanta Yağı Sabunu.
DrxDion Kantaron Yağı Sabunu.

Ege'nin kaliteli Zeytinyağlarından üretilmiş.

SLS, silikon, sentetik, parfüm ve renklendirici içermiyorlar.

El yapımı.

Hayvanlar üzerinde test edilmemiş.

Saç, yüz, el, ayak ve vücut temizliği için kullanıma uygun.

100 gram.

DrxDion Lavanta Yağı Sabunu

Üç sabunun da içeriğinde kendi etken maddelerinin dışında Zeytinyağı, içeriğindeki aminoasitler ve vitaminlerle zengin Keçi Sütü bulunuyor.

DrxDion Defne Yağı Sabunu; Defne Yağının zengin vitaminleri ve diğer içeriklerle yaraların iyileşmesinde, bakterilerin yok olmasında ve yüksek nem sağlamada yardımcı olur. Defne sabunlarını banyoda kullanmayı çok seviyorum. Normalden kuruya dönük hatta bazen çok kuru olan cildimde hiç rahatsızlık yaratmadan, gerilmeden temizlik sağlıyorlar.

DrxDion Lavanta Yağı Sabunu; Lavantanın stres, uyku problemi ve ağrılarda sakinleştirici etkisinden dolayı rahatlatıcı olarak kullanılması öneriliyor. O kadar güzel kokuyor ki, tam çamaşır çekmecesine yerleştirilecek sabunlardan. Duyduğum en güzel lavanta aromasına sahip.

DrxDion Kantaron Yağı Sabunu; Sarı Kantaron ile hem yüksek nem sağlamayı hem de alerji, mantar, egzama yaralarında iyileşme sağlamayı amaçlıyor.

DrxDion Kantaron Yağı Sabunu

Tüm bu etkilerden faydalanabilmek için ürünlerin düzenli ve uzun süreli kullanılması gerektiğini de aklımızdan çıkarmayalım.

DrXdion ürünlerini satın almak için buraya tıklayarak sitesine ulaşabilirsiniz.


Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak instagram @blogluyorum ve @gokcebagtir hesaplarından da takip edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

6 yorum

  1. DrXdion ürünlerini ben de çok beğendim. El kremi ve lavantalı sabun favorilerim zaten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm kremleri bende çok iyi çalıştı, hepsi hızlı etkili. Özellikle vücutta ağırlık, yapışkanlık, terletme yapmamaları benim için çok önemli.

      Sil
  2. Son günlerde çok fazla görüyorum bu markayı .Ürünler oldukça başarılı .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel ve oldukça etkililer Yasemin, ilk fırsatta kullan derim :)

      Sil