alışveriş

DUVAR SAATLERİNİN DEKORATİF ÖZELLİKLERİ

22:10:00

Duvar saatlerinin dekoratif özelliklerini keşfedin. Zamanı ölçmek ve anlamlandırmak adına yaşam alanlarımıza dahil ettiğimiz saatler geçen saniyelerimizi ve dakikalarımızı bizlere göstermek için mükemmel bir buluş olarak yaşam alanlarımıza dahil edildi. Zamanın insanlar üzerindeki büyüsü, her dönemde en çok dikkat çeken ve konuşulan konuların başında gelmektedir. Özellike günümüzde hızlı geçen zaman kavramı, zamanın göreceliliği konusuna da bir nebze de olsa atıfta bulunmaktadır. Saatler, farklı alanlarda kullanmak için tasarlanmaktadır. Kolumuzda, cebimizde, telefonumuzda, masamızda ve evimizin duvarlarda saatlere yer vermekteyiz. Zamanı takip etmek için, kullandığımız saatlerimiz aynı zaman da yaşam alanlarımıza dekoratif manada katkı da sağlamaktadır.

dogal-ahsap-orjinal-kutuk-saat-trend

Duvar Saatlerinin Dekorasyona Katkısı 

Dekoratif duvar saatleri, üretim amaçları gereği, yaşam alanlarına uyum sağlaması ve şıklık katması amacı ile üretilmektedir. Duvar saatleri dekorasyona katkı sağlayan aksesuar modelleri arasında yer almaktadır. Bu sebeple bir çok farklı tasarım duvar saatlerini keşfedebilirsiniz.

Son zamanlarda ahşap duvar saatleri, kütük duvar saatleri doğaya olan açlığımızı dindirmek adına, yaşam alanlarımıza dahil ettiğimiz aksesuarlar arasında yer alıyor. Kütük ve doğal ahşap duvar saatleri modern salon dekorasyonlarında sıklıkla kullanılıyor.

Klasik yaşam alanlarında tercih edilmek üzere tasarlanan duvar saatleri genellikle ahşaptan üretilmiş saatler olarak karşımıza çıkmaktadır. Klasik mobilyaların tercih edildiği yaşam alanlarında ihtişam ve şıklık ön planda olduğu için genellike sarkıtlı, gonklu dediğimiz saat tipleri de sıklıkla kullanılmaktadır.

Modern yaşam alanlarında dekoratif saat modelleri konusunda daha çok çeşit kullanıcılara sunulmaktadır. Aynalı saat modelleri, ahşap saat modelleri, cam saat modelleri olduğu gibi farklı şekil ve ölçülerde modeller de kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Yaşam alanlarınızda oluşturmak istediğiniz konsepte uygun olarak saat modelleri arasından seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yaşam Alanlarınıza Hareket Katın 

Yaşam alanlarında gerçek manada bir hareket getirecek olan duvar saatleri, tasarımları ile konseptinizi tamamlayacak. Dışarıda sürekli akan bir hayat ve hareketli bir yaşam mevcut. İşte bu hareketi sembolize etmek amaçlı duvar saatleri evimizin dekorasyonuna mükemmel katkı sağlayacak.

Bu hareketi sağlayabilmek adına, duvar saatlerinizi nereye asacağınız konusunda da doğru bir karar vermeniz yerinde olacaktır. Genellike duvar saatleri oturma odalarında, koltukların baktığı yöne asılmaktadır. Kimi yaşam alanlarında televizyonun hemen üzerinde yerleştirilebilirken kimi yaşama alanlarında ise yemek odası takımında konsol üzerinde de konumlandırılabilmektedir. Ancak buradaki en önemli husus, oturduğunuz yerden saati kolaylıkla görebileceğiniz ve dekorasyona katkısını göreceli manada arttırmak adına, yaşam alanlarınızın içerisine yani gözlerinizin ulaşabileceği alanlara asmanızda yarar olacaktır.


Kaynak: https://trendmobilya.com


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum