alışveriş

INCIA DOĞAL BAKIM ÜRÜNLERİ İLE TANIŞMA

20:10:00

Size bugün %100 doğal'ın tam karşılığı INCIA’dan bahsedeceğim.

Doğallığını kullandığı bitkiler, yağlar ve diğer hammaddelerin saflığıyla sağlayan INCIA bizim evin yeni en sevilen markası haline geldi. İhtiyaç duydukları tüm koruyucuları, kokuları doğal malzemelerden elde ediyorlar. Kullanacakları içeriklerin tamamını BioArge Laboratuvarlarında testlerden geçirerek emin oluyorlar. Hayvanlar üzerinde test yapmıyor, ürün ambalajlarında geri dönüşebilir malzemeleri tercih ediyorlar.

incia doğal bakım ürünleri ile tanışma

INCIA Doğal ve Güvenli

incia doğal bakım ürünleri ile tanışma 1

INCIA'nın anneden bebeğe, terlemeden temizliğe, cilt bakımından aromaterapiye, güneş kreminden sivrisinek kovucu spreye evde ve dışarıda ihtiyacımız olan her alanda bize uygun bir ürünü var. Üstelik doğal, çeşitli ve ulaşılabilir fiyatlı.

Bu ara sizlere ürün gruplarına göre anlatacağım. Ayrıca evde hepimizin kullandığı INCIA’lardan da bahsedeceğim.

incia doğal bakım ürünleri ile tanışma 2

Ben en çok cilt bakımı, roll-on deodorant ve temizlik malzemelerini, eşim erkekler için olan roll-on deodorantı ve masaj yağını, çocuklar da uyku öncesi kullandığım Aromaterra yağı kullanıyor. İnanılmaz verim aldık. Hele her gece yatma saati şımarıp evde zıplayan çocuklarımın topuklarına  sürdüğüm yağ ile 5 dakikada uykuya dalmaları bizim için mucize.

incia doğal bakım ürünleri kullananlar

Anlatacak çok şeyim var fakat siz de benim yaşadığım deneyimi yaşayabilin diye incia.com adresinde geçerli bir indirim kodu tanımladık sizlere. Instagram'dan duyurduğum indirimi burada da paylaşmak istedim. Bir hafta daha geçerli olacak.

Tüm INCIA ürünlerinde %30 indirim için; BLOGLUYORUM-30 kodunu kullanabilirsiniz.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. aroma terapi yağları ilgimi çekiyor ben de de bir tane var konsantrasyon için :-))

    YanıtlaSil