far paleti

LOREAL EYE GO WiLD FAR PALETİ İNCELEMESİ

15:06:00

Loreal'in bu kare ambalajlı far paletlerinin en yenilerinden 03 numaralı Loreal Eye Go Wild Eyeshadow Palette far paletinden bahsedeceğim bugün. Şu ilk cümleyi yazalı aylar olmuş, dilerim bugün hepsini tamamlayacağım :) Araya pandemi girince hepimizin tüm düzeni, gündemi ve ruh hali değiştiği haliyle. Şimdi gelelim bu şahaneyi incelemeye.

loreal eye go wild far paleti incelemesi
loreal eye go wild far paleti incelemesi 1

Loreal Eye Go Wild far paleti, sıcak renklerden oluşuyor. Palette mat, saten ve parıltılı yapıda 16 far bulunuyor. Tek bir panın 16'ya bölünmesiyle farlar yerleştirilmiş. Bu düzeni sevmiyorum çünkü bir rengi kullanırken etrafındakiler de fırçama bulaşmış oluyor. Paletle ilgi bahsedebileceğim tek olumsuzluk da bu zaten.

Paleti swatchlarken parmağımla bir kerede aldığım farı koluma sürdüm. Altına baz kullanmadım. Üst 8 far ve alt 8 far olarak swatchladım. Güneşte yansımasını görebilmeniz için ikişer fotoğrafını paylaşıyorum.

loreal eye go wild far paleti swatch
Loreal Eye Go Wild Palet Üst İki Sıra Swatch
loreal eye go wild far paleti swatch 1
Loreal Eye Go Wild Palet Üst İki Sıra Swatch
Paletin far yapılarını da renklerini de çok beğendim. Göz kapağını nötrlemek ya da katlanma bölgesini belirginleştirmek için mat farlar da var, ışıltıyı patlatacak saten ve parıltılı farlar da. Bunların hem açık hem koyu tonlarda palette yer alması göz makyajını yaparken başka bir palete ihtiyaç duymamak açısından çok ideal. İçindeki tek farla da göz makyajınızı bitirebilirsiniz, geçişler yaparak bir çok rengi de kullanabilirsiniz. Özellikle benim gibi kızıllardan kırmızılardan vazgeçemiyor, ışıltıyı da muhakkak kullanırım diyorsanız tam at çantana bir palet. Bu arada hafif karamel kokuyor.

loreal eye go wild far paleti swatch2
Loreal Eye Go Wild Palet Alt İki Sıra Swatch
loreal eye go wild far paleti swatch3
Loreal Eye Go Wild Palet Alt İki Sıra Swatch 
Farlar tozdan kremsiye dönük bir formda. Kolay uygulanıyorlar. Işıltıları parmakla uygulamak daha iyi sonuç veriyor. Matların yumuşaklığı da çok hoşuma gidiyor. Pigmentleri yüksek. Pandan tene uygulanmaları başarılı, güzel karışıyorlar.

İlk çıktığında 139,90₺ indirimsiz fiyatıyla satın almıştım, indirimde 70-85₺ arası fiyatlarla satın alınabiliyor.

Ben sevdim, renk hikayesi size uyuyorsa indirimde kaçırmayın derim.


Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

5 yorum

  1. Palet çok güzelmiş gerçekten her rengi mutlaka kullanılır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıcak tonlara zaten bayılıyorum. Yaz, kış kullan miss😘

      Sil
  2. Gökçe ilk paylaştığın andan beri fena ilgimi çekiyor bu palet.. Aklımda.. Ve tam yaz paleti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine indirimler başladı hatta Migros’ta gördüm en uygun👌🏻🥰

      Sil
  3. güzel bir paletmiş ama daha önce aldığıma dokunmadım bile daha buna sıra gelmez...

    YanıtlaSil