alışveriş

SEPHORA WOW ALIŞVERİŞİM

15:03:00

Sephora Online'a özel olarak Sephora Wow başlığında seçili ürünlerde %50'ye varan indirim sunuyor. İndirime dahil olan markalar ve ürünler sık sık değişiyor. Benim sevdiğim bir uygulama çünkü almak istediklerimi kalitesinden şüphe duymadan güzel bir indirimle alabiliyorum.

sephora wow alışverişim ysl black opium versace crystal noir

14 Ağustos Cuma günü başlayan Sephora Wow'da makyaj, parfüm, cilt bakımı, saç, erkekler, mini boy kategorilerinde ürünler var. Gördüğüm şu ki parfümler çok çabuk stok dışı oluyor. Benim alışveriş tercihim de bu şekilde oldu.

sephora alışverişim ysl black opium

İlk olarak YSL Black Opium EDP Nuit Blanche 50 ml sepetimdeydi. O sırada kampanyalar kısmında BonusFlash kampanyası gördüm. Belli markalarda 400₺ üzeri alışverişime hem 75₺ indirim yapıyordu hem de yine Sephora'da kullanılmak üzere 75₺ bonus veriyordu. Versace Crystal Noir'de sepetime girince oldukça indirimli şekilde iki sevdiğim parfüm benim oldu. Alışverişim 429₺ tuttu.

sephora alışverişim versace crystal noir

Siparişim aynı günün akşamı kargoya verildi, öğlen olmadan da elimdeydi. 24 saat dolmadan siparişimin ulaşması ayrı bir keyif. Siparişim kargoya verildiğinde ve kargo firması tarafından dağıtıma çıkarılacağı zaman Sephora tarafından bilgilendirdim.

Kargom güzelce sarılmış ve kutulanmıştı. Bir adet de tester parfüm vardı. Bu konuda çok cimrisin Sephora.

sephora wow alışverişim tester

Güzel indirimler, kampanyalar, hızlı kargo, iyi paketleme birleşince benim için keyifli bir alışveriş oldu. Sephora Wow İndirimlerini takipte kalmanızı öneririm.


Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. Kuzum güle güle kullan.. Black Opium gerçekten çok güzel bir koku.. XO Black Premiumla kıyasla mutlaka .:)

    YanıtlaSil
  2. Daha önce parfümünü denemiştim ve gerçekten mükemmel bir kokusu var güle güle kullan 😇

    YanıtlaSil