alışveriş

ECOS3 ORGANİK ÇAMAŞIR YUMUŞATICI KULLANANLAR

16:24:00

Deterjan ve temizlik ürünlerinde organik seçimler yapmak isteyenler için bir tavsiyem var bugün. Ecos3 Organik Çamaşır Yumuşatıcı

Ecos3 Organik Çamaşır Yumuşatıcı kullananlar

Ecos3 Organik Çamaşır Yumuşatıcı Özellikleri;

Ultra konsantre formülde olan Ecos3 Yumuşatıcının 2500 ml 100 yıkama, 750 ml 30 yıkama çeşitleri var. 

Bitkisel formülüyle çamaşırları sadece yumuşatmayı değil temizleyici ve deterjan kalıntılarını arındırmayı, kırışıklığı azaltmayı, çamaşırlarda oluşan statik elektriği önlemeyi de amaçlıyor.



Ecos3 Organik Çamaşır Yumuşatıcı Kullananlar;

Bence kutu üzerinde belirtilen yıkama sayısından çok daha fazla kullanılabiliyor. Küçük ambalajı aldıysanız bir kapak, büyük ambalajı aldıysanız iki kapak kullanılması önerilmiş (Kapak şekilleri farklı o yüzden). Oldukça yoğun olduğundan ben 7 kg makinemde yarım ölçüden az kullanıyordum ve gayet yetiyordu. Şimdi makinemi değiştirdim 10 kg oldu onda da yetiyor. Tabii bu biraz da sizin beklentinizle alakalı. Ben çok yoğun kullanıma ve kokuya ihtiyaç duymuyorum. Koku demişken parfümü soft ve kalıcı. Kullanım sonrası çamaşırlarıma kattığı yumuşaklığı da beğeniyorum. 


Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. Güzel bir ürüne benziyor marketimize gelirse neden kullanmayalım denemeye değer :) göüzüküyor

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten kocaman ürünler 😇

    YanıtlaSil