atopik cilt

LA ROCHE POSAY LiPiKAR BAUME AP+M BALSAM

18:36:00

Bugün sizlere kuru ciltlerin ve atopiye eğilim gösteren ciltlerin çok faydalanacağı bir balsamdan bahsedeceğim, La Roche Posay Lipikar Baume AP+M Onarıcı Etkili Balsam

la roche posay lipikar baume ap+m balsam

La Roche Posay Lipikar Baume AP+M Özellikleri;

La Roche Posay Lipikar Baume AP+M, Cildi hızlı şekilde yatıştırma, kuruluk sonucu oluşan kaşıntıyı dindirme, cilt bariyerini güçlendirerek cildi rahatlatma vaadinde. Kuru ve çok kuru ciltlerin kullanırken çok rahat edeceği başarılı bir balsam.


Bebek, çocuk ve yetişkinler tarafından kullanılabiliyor.

400 ml şişe, 200 ml tüp ve 75 ml tüp ambalajda satılıyor. Bizim kullandığımız 200 ml tüp ambalaj.

Açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü var.

La Roche Posay Lipikar Baume AP+M Kullananlar;

la roche posay lipikar baume ap+m balsam kullananlar

Öncelikle bir anne olarak evdeki en sevdiğim cilt bakım ürünlerinden biri olduğunu söylemek istiyorum. Çünkü hepimiz kullanıyoruz. Çocukların yüzüne ve vücuduna da kullanıyorum, asitli serumlardan sonra yüzüme de, elleri soğuktan çatlayan eşime de, güneş sonrası cildi rahatlatmaya da. Soğuktan, sıcaktan ya da nemsizlikten kaynaklanan bir tahribat hissettiğimiz an Lipikar Baume kullanılıyor ve çok hızlı şekilde bölgeyi rahatlatıyor.


Yapısı çok koyu buna rağmen cilde dağıtması çok rahat. Üstelik o yoğun yapısına rağmen çok hızlı şekilde emiliyor asla yapış yapış ağır bir his bırakmıyor. Cilt pamuk gibi oluyor.

Parfüm barındırmıyor, merhemimsi bir kokusu var. Sürdükten kısa bir süre sonra yok oluyor. 

İçerik listesinin ilk beşi; Su, kuru cilt dostu Shea Yağı, Gliserin, cilt bakım ürünlerinde kullanıldığında deriyi örterek nem kaybını önleyen Dimethicone ve Niacinamide. Niacinamide zaten son zamanların en beğenilen içeriklerinden. Cilt rengi eşitleme, cildi beyazlatma, ince kırışıklıkların azalmasını sağlama, cilt bariyerini güçlendirme, cildi nemlendirme, hassasiyetini azaltma faydalarının sadece bir kısmı. 

Temiz içerikli, hem yüze hem vücuda kullanılabilen, kuruluğu hızlı şekilde gideren, cildi rahatlatan bir krem arıyorsanız La Roche Posay Lipikar Baume AP+M Balsamı deneyin derim. Yazıyı hazırlarken araştırdım, atopiden huzursuzluk yaşayan bebeklerin rahatlamasını sağlayarak uykularının bölünmemesinde de etkili oluyormuş.

Lipikar serisinde ayrıca, bebekten yetişkine herkesin kullanabileceği parfüm içermeyen vücut yıkama jeli Lipikar Syndet AP+ ve yine tüm yaşların kullanabileceği kuruluk sebebiyle oluşan kaşıntıya acil önlem Lipikar Stick AP+ da bulunuyor.   


Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum