bakım

NSUP BiO WAVE ADVANCED REGENERATiNG LEKE KREMİ REFRESHiNG BAKIM YAĞI FACE LiFT ÖRÜMCEK AĞI YÜZ VE GÖZ KREMİ

16:07:00

Hüzün Sarısı Nihal’in Sevgililer Günü'nde biraz da kendimizi şımartmamız için organize ettiği online etkinliğini, NSUP ürünleri ile kutluyoruz. 

nsup bio wave i-she face lift örümcek ağı krem face lift göz kremi advanced regenerating cream refreshing oil

Gıda takviyelerinde Nsup, kozmetik ürünlerde Bio Wave I-She isimleriyle tanıdığımız Sezag İlaç kuruluşu marka, daha önce de bloguma konuk olmuştu. Kullanıp anlattıklarımı linkleyeceğim, daha önce kullanmadıklarımdan da bahsedeceğim.

Bio Wave Face Lift Örümcek Ağı Yüz Kremi kullananlar

Bio Wave Face Lift Örümcek Ağı Yüz Kremi; İlk yaşlanma belirtilerine karşı cildi korumayı, cildin genç ve aydınlık bir görünüm kazanmasını amaçlıyor. İncelemesi BURADA.

Bio Wave Face Lift Örümcek Ağı göz Kremi kullananlar

Bio Wave Face Lift Örümcek Ağı Göz Kremi; Göz çevresindeki çizgi, kırışıklık ve şişlik gibi yaşlanma belirtilerine karşı mücadele ediyor. İncelemesi BURADA.

Bio Wave Advanced Regenerating leke Kremi kullananlar

Bio Wave Advanced Regenerating Krem
; İçeriğindeki güçlü aktiflerle leke ve renk eşitsizliğini giderme üzerinde çalışıyor. Cildin doğal renginde canlı bir görünüm kazanmasını sağlamayı ve yeni lekelerin oluşmasını engellemeyi amaçlıyor. Sabah ve akşam kullanıma uygun.

Bio Wave Refreshing Oil cilt bakım yağı kullananlar

Bio Wave Refreshing Oil; Antioksidanlar ve yağ asitleri açısından zengin bileşenleri ile cildi nemlendirmeyi, ince çizgi oluşumunu engellemeyi amaçlıyor. Koruyucu içermiyor, yağlı etki bırakmıyor. Ayrıca toniğinizin içine 2 damla ilave edilerek kullanılabileceği de belirtiliyor. Kokusunu içeriğindeki doğal yağlardan alıyor. Cilde kolay dağıtılıyor, ağırlık yapmıyor, kolay emiliyor ve ferahlatıcı bir kokuya sahip. 

nsup bio wave i-she ürünleri kullananlar

Nsup ve Bio Wave ürünlerine eczanelerden, online alışveriş sitelerinden ve nsup.com.tr' den ulaşabilirsiniz.

Görüşmek üzere :) 


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum

  1. Şımarmak bizim de hakkımız ama
    Deneyim sonuçlarını merakla bekliyoruz

    YanıtlaSil