alışveriş

iNCiA DOĞAL SIVI SABUNLAR VE DOĞAL KÖPÜK SABUN

16:41:00

Size bugün bahsedeceğim Incia Doğal Sıvı Sabunlar içeriklerinde bulunan saf Zeytinyağı ve cilt için faydalı diğer yağlarla birlikte ellerimizi temizlerken aynı zamanda yumuşatma, nemlendirme ve bakım yapma özellikleri ile de öne çıkıyor. Incıa Doğal Köpük Sabun ise cildi temizlerken güçlendirme ve rahatlatma özellikleriyle. 

Incia Doğal Sıvı Sabunları ve Incia Doğal Köpük Sabunu kullananlar

Incia Doğal Sıvı Sabun Özellikleri;

Incia Doğal Sıvı Sabunların 4 çeşidi var. Arındırıcı, yoğun nemlendirici, hassas ciltler için ve Zeytinyağlı. Aslında hepsinin %100 saf Zeytinyağlı olduğu belirtilmiş. İçeriklerinde ilk üçte saf Zeytinyağı, Hindistan Cevizi Yağı, Hint Yağı bulunuyor ve devamı da bitkisel yağlardan oluşuyor. Sanırım kullanabileceğiniz en katkısız en doğal içerikli sıvı sabunlar Incia'nın. 

Paraben, Sles, Sülfat, Parafin, Mineral Yağ, boya, sentetik koku ve kimyasal köpürtücü içermiyorlar.

Nemli cilt üzerine uygulanıp 20 saniye köpürtülmesi ve bol suyla durulanması önerilmiş.

Açıldıktan sonra 6 ay kullanım ömrü var.

Incia Doğal Köpük Sabun Özellikleri;

Incia Doğal Sıvı Sabunlarla aynı faydalı yağlar kullanılarak üretilmiş. İçeriğinin ilk sıralarında saf Zeytinyağı, Hindistan Cevizi Yağı, Hint Yağı, Sirke, Tatlı Badem Yağı bulunuyor.

Cildi temizlerken nemlendirmeyi, daha canlı ve parlak görünmesini sağlamayı amaçlıyor.

Kokusunu ve rengini içeriğindeki doğal yağlardan alıyor. Hiç bir koruyucu, renklendirici, koku verici içermiyor.

Incia Doğal Sıvı Sabunlar içerik
Incia Zeytinyağlı Doğal Sıvı Sabun İçeriği

Incia Doğal Sıvı Sabunları ve Incia Doğal Köpük Sabunu hassas ve deterjan alerjisi yaşayan ciltlerin çok rahat kullanabileceğini düşünüyorum. Ellerinizi hiç yıpratmadan, sonrasında gerip kurutmadan temizliyor. İçeriği cildin florasıyla uyumlu. Çocuklar çok severek kullanıyor. Ellerimizin günlük kirinin temizlemekte başarılı fakat çok yağlı olduğu zamanlarda farklı bir temizleyiciden destek almak gerekiyor.

Bizim evin sevilenlerinden, siz de doğal içeriklerden oluşan ürünlere yöneldiyseniz BURAYA tıklayarak Incia'da neler var inceleyebilir size en yakın hangi eczanelerde satıldığını öğrenebilirsiniz.

incia doğal cam temizleyici
Incia Doğal Cam Temizleyici

Daha önce yazdığım Incia makalelerini de ekliyorum.



 

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum