avon

AVON PETiT ATTiTUDE BEE KADIN PARFÜM İNCELEMESİ

23:37:00

Avon Petit Attitude Bee Kadın Parfüm, alıştığım Avon parfümlerine göre çok farklı bir ambalaja sahip. Açıkçası ilk gördüğüm andan itibaren çok yadırgadım çünkü genelde Avon parfümlerinin şişe tasarımlarını beğeniyorum. Son zamanlarda gittikçe yükselen bir çizgiyle ilerlerken, acaba sırada ne var derken, karşıma bu arılı şişe çıktı. Çocuklar beğendi ama haksızlık olmasın :)

avon petit attitude bee kadın parfüm edt kullananlar
Avon'un kadınlar için piyasaya sürdüğü 2019 yılı doğumlu Petit Attitude Bee parfümün üst notalarında mandalina, orta notalarında portakal çiçeği, temel notlarında bal ve odunsu kokular yer alıyor. Şişe tasarımını sevmedim dedim ama kokuya bayıldım. Hem farklı hem iddialı. 

Ayrıca arkadaşım @bakımlı.bey'in Avon Petit Bee'nin YSL Libre'nin muadili olduğunu bulmasıyla hayli ilgi çekici hale geldiğini de söyleyebilirim. Sonuçta biri 850₺ diğeri 45₺ 

EDT formda olması kokunun biraz daha hafif olmasını sağlamış. Ah keşke kalıcılığı da daha fazla olsaymış.

Arılarla bu kadar içli dışlı olmayı sevmediğimden şişe üzerindeki jelatini soyarak Petit Attitude Bee parfümü tepsime yerleştirdim. Şu zaman tam da onun zamanı. Siz de satın almak isterseniz BURAYI tıklayabilirsiniz.


Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum