bakım

BiODERMA PiGMENTBiO C-CONCENTRATE C VİTAMİNLİ GECE SERUMU

14:45:00

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate C Vitaminli Gece Serumu, LumiReveal Teknolojisini kullanarak cildi aydınlatmayı, leke görünümünü azaltmaya yardımcı olmayı amaçlıyor.

bioderma pigmentbio c concentrate c vitaminli gece serumu incelemesi

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate Serum  Özellikleri

bioderma pigmentbio c concentrate c vitaminli gece serumu incelemesi 1

Pigmentbio C-Concentrate; C Vitamini, Niasinamid, Salisilik Asit, Glikolik Asit  gibi içerikleriyle var olan lekeleri azaltmak ve yeni leke oluşumunu engellemek amacıyla kullanılabilecek bir gece serumu. Gece serumu olarak lanse edilmesindeki en büyük etken içeriğindeki soyucu ve lekeyi açıcı aktiflerden cildi güneş ışığında korumak. Rutininize asitleri, aydınlatıcı ve leke açıcı içerikleri eklediyseniz gece de kullansanız gündüz de kullansanız güneş kremini ihmal etmemelisiniz zaten. Pigmentbio serisinin  güneşten koruyucu ürününü de BURADA anlatmıştım. Beraber kullanmayı düşünüyorsanız okumanızı öneririm.

Pigmentbio C-Concentrate 15 ml lik cam şişede damlalıklı serum şeklinde. Sadece leke için değil yaşlanma karşıtı içerikleri için de kullanılabilecek bir serum. 

Ürünü aldığınızda damlalığı ayrı oluyor. C vitaminini ürünün kapağına bastırarak siz aktif ediyorsunuz. Sonra damlalığını yerleştirip, ağzını sıkıca kapatıp çalkalıyorsunuz. Kullanıma hazır hale geliyor. Bu şekilde sunulması çok hoşuma gitti çünkü C Vitaminli ürünleri açtığınız zaman süreyi çok uzatmadan kullanıp bitirmeniz tazeliğini korumak ve en yüksek oranda faydalanmanız için önemli.

Beyaz renkli, cilde rahat dağıtılan yapıda.

Her gece yüze dört damla, boyna bir damla olacak şekilde bir ay boyunca kullanılması öneriliyor. Belirtilen C Vitamini oranı %2, tek başına belirgin lekeler için etkili olmasa da diğer aktiflerle kullanıldığında, düzenli kullanıldığında ve uzun süre kullanıldığında verimli olacaktır.

Cildi asitlere alışık olmayanlar için ilk kullanımda yanma ya da batma hissi oluşabilir. Böyle durumlarda cildinizi alıştırana kadar gün aşırı kullanabilirsiniz.

bioderma pigmentbio c concentrate c vitaminli gece serumu incelemesi 2
bioderma pigmentbio c concentrate c vitaminli gece serumu incelemesi 3

Bende hassasiyet oluşturmadı. Kullandığım sürece cildim daha parlak daha aydınlık göründü. Aralıksız kullanımla cildinizin daha da berrak görünmeye başladığını fark edeceksiniz. Belirgin ve koyu lekelerim yok o yüzden cildimi canlı ve parlak göstermesi yeterli geldi. Daha uzun süre rutinimde yer alabilirdi onu da fark ettim.  

bioderma pigmentbio c concentrate c vitaminli gece serumu incelemesi 4

Bioderma ürünlerini alışveriş siteleri NAOS üzerinden satın alabilir, Pigmentbio serisinin diğer üyelerini de inceleyebilirsiniz. 

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum