bakım

MiSSHA SCALP THERAPY DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN İNCELEMESİ

12:52:00

Merhaba! Bugün Missha'nın çok beğenilen Scalp Therapy şampuanını anlatacağım. %96 oranında bitkilerden üretilmiş içeriğe sahip bir şampuan sizce de çok cezbedici değil mi?

missha scalp therapy şampuan incelemesi

Missha Scalp Therapy Şampuan Özellikleri

Missha Scalp Therapy Şampuan, %96 oranında bitkilerden üretilmiş. Dökülme karşıtı bakım yaparak sağlıklı saçlara kavuşmayı vadediyor.

  • Saç dökülmesi karşıtı içerikleri; Zink Pyrithion, Dexpanthenol, Biotin, Niacinamide
  • Nemlendirici ve besleyici içerikleri; Pro Vitamin B5, Jojoba Yağı
  • Saç derisi bakımı içerikleri; Adaçayı Özü, Biberiye Özü, Lavanta Özü, Hanımeli Özü

400 ml, pet şişede. Ambalajını ve kapak kısmını çok kullanışlı buldum. Kıvamlı bir şampuan olmasına rağmen çok rahat şekilde almamı sağlıyor.

Beyaz renk. Kokusu çok güzel. İnce telli, gür ve boyalı saçlarıma rahat dağıttığım, bol köpüklü bir şampuan. Bunu içeriğindeki SLS sağlıyor.

missha scalp therapy şampuan içerik

Saçımdayken maske gibi birkaç dakika bekletiyorum. Bazen bu süreçte geniş dişli bir masaj tarağıyla tarıyorum. Şampuan saçımı asla sertleştirmediği için bu işlem yıpratıcı olmuyor. 

Missha Scalp Therapy şampuanı kullandıktan sonra saç kremi, maske ya da durulanmayan sprey kullanma ihtiyacım olmuyor. Tek başına bir çok ihtiyacı karşılayan ürünlere bayılıyorum. 

Saçlarım kuruduktan sonra parlak ve dolgun görünüyor. Elektriklenmiyor. Etkisi tam bir Low Shampoo gibi BAKINIZ tek farkı onun köpüreni.

Kullanmaya başladığım dönem saçlarım çok dökülüyordu ve hızlı bir şekilde bu dökülmeyi azalttı. Vaadini gerçekleştirmede başarılı, çok beğendim. 

Her zaman stokta olmayabiliyor ve fiyatı da değişebiliyor. Eylül ayında %50 indirimde 49.95₺ almışım, şimdi Missha Online'da %50 indirimde fiyatı 69,90₺ 

Bulunca kaçırılmaması ve stoklanması gereken bir şampuan.


Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum