flormar

FLORMAR GAMESCAPE KOLEKSİYONU

09:54:00

Flormar'ın ilhamını oyunların yaratıcılığından ve renklerin enerjisinden alan koleksiyonu Gamescape, yaz aylarının tüm canlılığını hissettiriyor. Cıvıl cıvıl renklerdeki ambalajları, ürünlerin kokusu, yapısı, hep çantamızda taşımak isteyeceğimiz kolay tazelenip yola devam edeceğimiz türde. Gördüğüm an bayıldım, sizinle de paylaşmak istedim. Koleksiyonda uzun süre kalıcı, suya dayanıklı ve çarpıcı renklerden oluşan 12 farklı ürün bulunuyor. Haydi, Flormar Gamescape Koleksiyonu ürünlerine yakından bakalım.

flormar gamescape koleksiyonu

Flormar Jelly Primer

Ten ürününün duruşunu pürüzsüzleştirmek için kullanılan hafif yapılı, jel dokulu makyaj bazı. Serinletme ve nemlendirme vaadinde. Cam kavanozda, 50 ml.

flormar gamescape jelly primer

Flormar Tinted Moisturizer

Cilt tonunu eşitleyen renkli nemlendirici. 3 rengi bulunuyor. Fair, fair light, light medium. Tüp ambalajda, 25 ml. 

flormar tinted moisturizer

Flormar Glitter Bomb Shadow

Flormar Glitter Bomb Shadow, yüksek pigmentli ışıltılı far. Üç rengi bulunuyor. Quarz, Copper, Ruby. Burada gördüğünüz Ruby, muhteşem bir bakır.

flormar gamescape glitter bomb shadow göz farı

Flormar Lip & Cheek Tint

Flormar Lip & Cheek Tint; Hem yanaklara hem dudaklara kullanılabilen, renk veren hafif yapılı ve uzun süre kalıcı tint. Tek renk seçeneği bulunuyor. Kokusu da tende bıraktığı renk de çok güzel.

flormar lip cheek tint

Flormar Glam Up Lipstick

Flormar Glam Up Lipstick, nemlendirici ve besleyici etkide. 6 renk seçeneği var. Burada gördüğünüz 004 Eye Catchers.

flormar gamescape glam up lipstick

Flormar Lip Stain

Flormar Lip Stain; Uzun süre kalıcı, mat bitişli dudak nemlendirici. Güzel kokulu, rengini hafifçe veren, doğal duran bir dudak ürünü. Hızlı sabitleniyor ve dudağınızın rengiymiş gibi duruyor. 6 renk seçeneği var, burada gördüğünüz 005 Winner Red.

flormar gamescape lip stain

Koleksiyonda ayrıca lip primer, maskara, kaş kalemi, bronzer, simli parlak oje ve hızlı kuruyan oje çeşitleri de yer alıyor.

flormar gamescape quick dry oje frolic nail oje

Flormar Gamescape Koleksiyonun tamamını Flormar Online'da inceleyebilir ya da satın alabilirsiniz. Tendeki duruşlarını göstermek için bir video hazırlayacağım, buraya eklerim.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum