bakım

PiNG MAKYAJ SİLGİSİ İNCELEMESİ

12:21:00

Merhaba. Günün konusu; Ping Makyaj Silgisi. Makyaj temizliğini kısa sürede bitirmek isteyenler, jellerle misellerle uğraşamam diyenler, o çok üşenilen zamanlarda tek hamlede cildinin temizlenmesini bekleyenler bu ürün tam size göre. 

ping makyaj silgisi incelemesi

Ping makyaj silgisi ılık suyla ıslatılarak kullanılıyor ve cildin tüm makyaj ürünlerinden arınmasını amaçlıyor. Bunu yaparken doğayı da korumamızı sağlıyor. Makyajımızı silmek için kullanacağımız temizleme mendilleri ve kozmetik ürünlerini gereksizleştiriyor. İsterseniz peeling için de kullanabiliyorsunuz.

ping makyaj silgisi kullananlar
ping makyaj silgisi gelecek pembesi yorum

Yeniden kullanılabilir, antibakteriyel bir ürün. Temizliğini ister elinizde yıkayarak ister çamaşır makinesinde yıkayarak sağlayabiliyorsunuz. 3-5 sene ömrü olduğu belirtiliyor. 

Vegan, hayvan dostu, parfümsüz ve doğa dostu.

İlk kullandığım andan itibaren beni çok şaşırttı. Yumuşacık bir yapısı var. Suyla ıslattığımda da yumuşacık. Cildimdeki ten ürünlerini de gözümdeki maskarayı da hemen siliyor. Ne kızarıklık ne tahriş. Düzgün şekilde cildi temizliyor. Hatta temizliğini test ettim. Videomda detaylarını izleyebilirsiniz.


Ping makyaj silgisini temizlemek de çok kolay. Suyun altına tuttuğum an üzerindekiler akıp gidiyor. 24 saat kalıcı fondöteni mi silmişim, akmayan maskarayı mı temizlemişim umurunda değil :) Genelde elimde yıkıyorum, çok hızlı kuruyor. Denemek için makinede de yıkadım, kuru gibi çıkıyor. Üzerinde hiç leke kalmıyor. 

Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum çok beğendim. Sürekli elimin altında. Muhakkak deneyin derim. 

ping makyaj silgisi gelecek pembesi

Burada gördüğünüz Gelecek Pembesi rengi. Güneş Sarısı, Orman Yeşili, Deniz Mavisi seçenekleri de bulunuyor. BURAYA tıklayarak sitelerinden inceleyebilir ya da satın alabilirsiniz.

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum