bakım

OMEGA SKiN LAB OSL SQUALENE CLEANSER GEL TEMİZLEME JELİ İNCELEMESİ

10:26:00

Merhaba. Cilt bakımının en önemli aşaması temizlik. İster misel su olsun ister yağ, köpük, jel. Yeter ki cildimiz gün boyu biriken kirden ve kalıntılardan arınsın. Ben çift aşamalı temizliği tercih ettiğim için yağdan sonraki adımda jel yapılı ürünler kullanmayı seviyorum. Bugün size anlatacağım Omega Skin Lab OSL Squalene Cleanser Gel Temizleme Jeli, en beğendiklerimden.

osl omega skin lab squalene cleanser gel temizleme jeli incelemesi

OSL Squalene Cleanser Gel; İçeriğindeki Squalene, Panthenol, Allantoin ile hassas ciltlerin kullanımına uygun. Kuru ve normal ciltler için çok performanslı. 

Paraben, Silikon, Sles, parfüm içermiyor. PH 5.6

Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var.

Sabah ve akşam kullanıma uygun. Ben sadece akşamları kullandım.

OSL Squalene Temizleme Jelinin tam içeriği şu şekilde; 

osl omega skin lab squalene cleanser gel temizleme jeli içerik

200 ml, pompalı plastik şişede. Kullandığım en yoğun yapılı jel. Bir pompa tüm yüze yetiyor ve çok bereketli. Çünkü pompadan yoğun ve az ürün geliyor. Islak yüzüme sürdükten sonra bol suyla duruluyorum, cildim yumuşacık oluyor. İlk kullandığım zamanlar cildimde bir tabaka kaldığını zannedip tekrar tekrar yıkamıştım, sonuç değişmemişti :)

Kokusu denizi ve tuzu anımsatıyor.

Tek başına da çift aşamalı temizlik sonrası kullandığımda da verdiği temizlik ve nemli hissettirme etkisini başarılı.

Kullanmaya başlayalı neredeyse bir yıl oldu. Cildimde hassasiyet, kızarıklık, kaşıntı, döküntü oluşturmadı. Nemlendirici etkisini en net hissettiğim temizleme ürünü çünkü böyle vaadi olan bir ürün kullandığımda sadece cildimi aşırı germemesini beklerim, Osl Squalene Temizleme Jeli bir de nemli hissettiriyor. Benim için oldukça şaşırtıcı. 

Gerek minimal içeriği, gerek başarılı temizliği ve son noktada bıraktığı nemli cilt ile üst düzey bir cilt temizleme ürünü olduğunu düşünüyorum. Cildinde temizlik sonrası gerilme hissedenler, kızarıklık sorunu yaşayanlar, kuru ve hassas cilde sahip olanlar kullanımda yüksek performans alırlar. Kolay bitmemesi de büyük artı. Şişede hala bir kaç aylık ürün var. 

Omega Skin Lab Squalene Cleanser Gel ve diğer OSL ürünlerini incelemek isterseniz BURAYA tıklayarak sitelerini ziyaret edebilirsiniz.


Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum