allık

GÜNLÜK HIZLI VE PRATİK MAKYAJ ÖNERİSİ

11:25:00

Merhaba, her yere koşturmaktan kendinize zaman ayırmakta zorlanıyorsanız 5 dakikada cildinizi toparlayacak ve gün boyu bakımlı hissettirecek ürünlerden kısaca bahsetmeye geldim. 

günlük hızlı ve pratik makyaj önerisi

Yüzümde güneş kremi, transparan pudra, allık ve ruj var. Siz ihtiyacınıza göre eksiltip arttırabilirsiniz. Bir de maskara ekleseymişim tam olurmuş ama fırsat bulamamıştım :)

dermabien dermasolar güneş kremi loreal melon dollar baby allık too faced peach blur pudra golden rose crayon lipstick

Dermabien Dermasolar Age Defence Cream Güneş Kremi;

Dermabien Dermasolar Age Defence Cream Güneş Kremi lightly tinted

Güneş kremi artık zorunluluk, üstelik o kadar başarılı içeriklerle hazırlananları var ki nemlendirici ihtiyacınızı, bakım ihtiyacınızı karşılıyor. Dermabien DermaSolar Güneş Kremi de böyle çok yönlü fayda görebileceğiniz bir cilt bakım ürünü. Güneş kreminden çok öte. SPF 50+ güneş koruyucu, leke karşıtı bakım, yüksek nemlendirme ve antioksidan etkisiyle cildimi iyi koruyor. Her kullandığımda harika hissediyorum. Renkli, renksiz ve ayrıca yağlı ciltler için de renkli, renksiz çeşitleri bulunuyor. Rengi turuncu değil, kullandıktan kısa süre sonra tamamen tenime uyuyor. Ciltteki duruşu da porselen. Çok beğeniyorum. Zamandan tasarruf ederken, bakımı da tamamlamak için güzel bir seçenek.

Too Faced Peach Blur Sabitleyici Transparan Pudra

Too faced peach blur sabitleyici transparan pudra

Çabuk terlediğim için ve maskeden dolayı, güneş kremimi sabitleme ihtiyacı duyuyorum. Too Faced Peach Blur Pudra, transparan ve işini çok iyi yapıyor. O kadar hafif ki yüzümde asla hissetmiyorum. Kullanırken de etrafta uçuşan pudra parçacıkları olmuyor. Cildi tamamen matlaştırmadan, doğal ışıltısında, ten ürününü sabitliyor. Sabitlemesi başarılı. Güneş kremimim bozulmadan kalıyor. Dokusunu, albenisini de atlamayalım.

Loreal Paris Melon Dollar Baby Allık

loreal paris melon dollar baby allık

Loreal Melon Dollar Baby Allık, herkeste olmalı. Her ten kullanabilir. Biraz pembe biraz şeftali. Taptaze bir görünüm sağlıyor. Üstelik çok kalıcı. 

Golden Rose Matte Lipstick Crayon Ruj

golden rose matte lipstick crayon ruj 11

Golden Rose Matte Lipstick Crayon Kalem Rujlar hep kurtarıcı. Yumuşak sürümünü de kalıcılığını da çok beğeniyorum. 11 numara hiç sırıtmayan ve hep sorulan bir pembe. Yıllardır vazgeçilmezim. Diğer renkleri için linke tıklayıp duruşlarını görebilirsiniz.

Benim günü kurtaran ve iyi hissettiren beş dakikalık makyajım bu şekildeydİ. Sizinkileri de öğrenmek isterim.

Sevgiler :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum