bakım

SOME BY Mi PROPOLiS B5 GLOW BARRiER CALMiNG CREAM PROPOLİSLİ SAKİNLEŞTİRİCİ KREM

17:54:00

İçerik odaklı ürünleriyle tanınan Some By Mi markasının çok sevdiğim bir kreminden bahsedeceğim bugün. Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Cream. İsminden, ambalajından, renginden gördüğümüz gibi ana içerik propolis ve bal.

Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Cream propolisli sakinleştirici krem incelemesi
Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Cream incelemesi

İçerikteki bal ve propolis oranı %80 

Propolis, Vitamin B5, manuka balı, arı sütü, seramid, hyaluronik asit ve SOME BY MI’nin Truecica kompleksini içeren krem anti-inflamatuar ve antibakteriyel etkide. Özellikleri;

  • İltihap önleme 
  • Sivilceleri yatıştırma 
  • Cildin bağışıklığını güçlendirme 
  • Nemlendirme 
  • Aydınlatma 
  • Kırışıklıkları yumuşatma 
  • Parlak bir cilt bırakma

Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Cream propolis krem yapısı

Tüm cilt tiplerine uygun. Akne problemli, tahriş olmuş, susuz kalmış ciltleri ve yağlı ciltleri besleyebilen bir nemlendirici. Nemlendirici etkisine ve verdiği canlı cilt görünümüne bayıldım. Nemi cildimde tutarken ferah bir bitiş de sağlıyor. 

Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Cream propolis krem duruşu

Bu parlak görünümüne rağmen yapışkan his bırakmıyor. Gündüz ve gece kullanabiliyorum. İnce bir tabaka kullanmam yeterli oluyor. Uyku maskesi olarak da kullanılabiliyor. Gece sürdüğüm krem sabah yüzümü yıkadıktan sonra bile cildimi ışıltılı bırakıyor. 60 gram olan kavanoz krem, muhteşem kokuyor.

Cildimdeki etkisini daha iyi görmek istersen videomu izleyebilirsin


Some By Mi, Propolis B5 Glow Barrier Calming Cream ile güzel bir iş başarmış. Çok beğendim. Şu an bu seri ülkemizde yok fakat yakında gelir diye düşünüyorum. Serumuyla, toniğiyle harika bir bakım seti olur.

Some By Mi Propolis B5 Glow Barrier Calming Cream propolis krem incelemesi

Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum