curl bounce maskara

MAYBELLiNE COLOSSAL CURL BOUNCE MASKARA İNCELEMESİ

19:17:00

Merhaba, bugün Maybelline Colossal Curl Bounce Maskarayı inceleyeceğiz. Hacmi arttırmayı, her kirpiği topak bırakmadan kıvırmayı ve 24 saate kadar dayanıklılık vadediyor. Curl Bounce fırçası kirpikleri ayırıp kıvırırken, maskaranın Memory Curl formülü kalıcı kıvrılma sağlıyor. 

Topaklanma yapmayacak, akmayacak, dökülmeyecek, 24 saate kadar da kalıcılığı olan maskarayı merakla deniyorum.

maybelline colossal curl bounce maskara

Kullanım önerisi olarak, fırçasını kirpiklere karşı tutup istenen hacmi ve kıvrımı elde edene kadar yukarı doğru hareketlerle kökten uca tekrar tekrar uygulanması belirtiliyor. Trendyol'da Loreal mağazasında satılıyor, Watsons'ta satılıyor. Watsons'tan 129.90'a almışım. 

Bu sefer ambalajı bana çok farklı geldi, alıştığımız Maybelline paketlemelerine hiç benzemiyor. Kapsül şeklinde olmuş. Büyük bir fırçası var. Kirpik kıvırıcı kullanmadan kirpikleri kıvırmayı vadediyor. Benim düz ve aşağı doğru bakan kirpiklerime hacim verecek mi, onları kıvıracak mı?  

Fırçasının çok ıslak olmadığını ama kuru da olmadığını söylemek istiyorum. Bazen fırça üzerine çok fazla ürün gelir ve bizi rahatsız eder ya, öyle bir durum yok. Fırçadaki kıllar kirpikleri tek tek kavrıyor, bunu hissettiriyor. İkinci katta kendini göstermeye başladı.  

maybelline colossal curl bounce maskara kullananlar

Maskaranın yapısını çok beğendim çünkü aynı yerden defalarca geçebiliyorsunuz ve o sırada orada bir topaklanma olmuyor. Kolay şekil almayan kirpiklerim var böylelikle onları rahatlıkla düzeltebiliyorum.

Gözlerime ağırlık yapmıyor. Kirpiklerim orta sertlikte, takır takır olmadı. Çok güzel bir siyahlığı var, kirpik diplerim kalem sürmüşüm gibi boyalı. Kirpiklerimi kıvırdığını ikinci katta çok net gördüm, güzel bir şekilde hacim de verdi. Fırça her kirpiğime tek tek ulaştı onu da çok beğendim. 

Dramatik bir havası var. Kirpikleri alıyor kaldırıyor, belirginleştiriyor. Makyajımı temizleyene kadar dökülme yapmadı, kirpiklerimin kıvrıklığı bozulmadı, ağırlaşmadı. Kullanımı çok keyifli. Temizlerken biraz zorlandım, yağ bazlı temizleyiciyle iki kere yıkadım kalıntı kalmadı, kirpiklerimde dökülme olmadı. Çok beğendim.

İnceleme videomu buradan izleyebilirsiniz.



Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum