alışveriş

GELENEKSEL RAHATLIĞIN VE TEKNOLOJİK GELİŞİMİN BİRLEŞMESİ - NiKE AYAKKABI

13:01:00

Nike, 1964'de kurulduğu günden bu yana üzerine katarak kendisini geliştiren bir marka olmuştur. Sporla ilgilenen herkese ilham vermek ve yenilik sunmak vizyonuyla hareket etmektedir. Bu vizyonla spora dair aklınıza gelebilecek her ürünü kullanıcıya sunmuştur. Üst giyimden alt giyime, ayakkabıdan bandanaya, şorttan formaya kadar ürettiği her üründe de aynı kaliteyi sürdürmektedir. Tüm ürünlerinin içerisinde ayakkabılar önem taşımaktadır. Ürettiği ayakkabılar sayesinde küreselleşen dünyada kendine kalıcı yer edinmiştir. Günümüzde Nike ayakkabı, her coğrafyada tanınan bir ürün olmuştur. 

nike ayakkabı 1

İhtiyaca En Uygun Şekilde Tasarlanan Nike Ayakkabı Modelleri 

Ayakkabının ömrünü uzatmak ve en doğru şekilde kullanmak için ihtiyaca göre seçmek büyük önem taşımaktadır. Günümüz ayakkabı teknolojisindeki yenilikler sayesinde çeşitli spor dalları için farklı çeşitte ayakkabılar üretilir olmuş bu sayede de yapılan her sporda en yüksek verim alınması hedeflenmiştir. Futbol, basketbol, tenis, yürüyüş, koşu, fitness gibi farklı alanlara özgü üretilen Nike ayakkabı modelleri sayesinde sporunuzu rahatça yapabilirsiniz. 

nike ayakkabı 2

Nike Lebron Witness basketbol ayakkabısının yastıklama teknolojisi 20 psi basınçlı sert darbeleri rahatça emerek ayağınızı korur ve oluşması muhtemel hafif sakatlıkları engeller. Sık file yapısı sayesinde de ayağınızı sararak ayak kontrolünüzü tam sağlamanızı ve ayağınızla bir bütün olarak ayakkabının hareket edebilmesini sağlar. 

Nike W Superrep Go 2 antrenman ayakkabısının yan yayı ve esneklik kabiliyeti sayesinde sporunuzu yaparken daha esnek hareket edip ayaklarını özgürce hareket ettirebilirsiniz. 

Nike Mercurial Vapor ile futbol maçları daha keyifli hale gelir. En az sayıda bileşen kullanılmasıyla hafiflik ve üstün performans amaçlanmıştır. Böylece maç boyunca hızınızı en üst düzeyde tutabilirsiniz. İç tabanda yer alan NikeGrip teknolojisi sayesinde ayağınız kaymaz ve kontrol sizde olur. 

Çocuğunuz için edineceğiniz bir Nike Blazer modeliyle onun daha esnek ve spor yaparken rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Burun kısmından uzatılan kauçuk sayesinde ayakkabının dayanıklılığı artırılmıştır. Bu sayede çocuğunuzun zeminde kayma ihtimali en aza indirilerek güvenle spor yapması amaçlanmıştır. Hem kadın hem erkek hem de çocuk modelleriyle geniş bir yelpazeye sahip markada kendinize en uygun ayakkabı seçimi için yaptığınız/yapacağınız sporu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin. 

nike ayakkabı 3

Nike Ayakkabı Air Max: Günlük Kullanımda Sıkı Dost 

Nike Air Max ayakkabı modelleri, günlük kullanımda sık tercih edilir. Değişen dünya şartları gereği bazı meslek mensuplarımızın uzun saatler ayakta durması gerekebilmektedir. Bu gibi durumlarda da böyle bir ayakkabının varlığı günün yorgunluğunu en aza indirebilmektedir. Uzun saatler boyunca giyilen ayakkabıda nefes alma özelliği ilk aranması gereken özelliklerdendir. Nike Air Max de farklı tasarımları ile hem rutin spor yapanların hem günlük kullanımda rahat hareket etmek isteyenlerin vazgeçilmezi haline gelmiştir. Orta tabandaki köpük kullanımı, kauçuk tabana sahip olmasıyla kendini göstermektedir. Nike Air Max Ap da üst kısmındaki hava alır file teknolojisiyle bunu sunarak günlük kullanımda en yüksek verimin alınmasını sağlamaktadır. Nike ayakkabı kadın, erkek ve çocuk modelleriyle her yaştan herkese hitap etmektedir. 

Siz de en rahat ve uygun Nike ayakkabı modellerini keşfetmeye hazır mısınız? Sportive'in web sitesini detaylı inceleyebilir, kategorilerde yer alan Nike ürünleri ile yaptığınız spordan büyük keyif alabilirsiniz. Yeni çıkan modellerle birlikte outlet ürünleri de uygun fiyatlarla size sunulur. Tarzınıza, beğeninize ve bütçenize en uygun Nike ayakkabı erkek, kadın ve çocuk modelleri için Sportive'e uğrayın.



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum