bakım

GARNiER MiCELLAR KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU

13:55:00

Makyajla ilgilenip de Garnier'in pembe kapaklı misel suyunu
bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.

Hakkında o kadar çok şey yazıldı o kadar çok beğenildi ki,
doğru yorumlayabilmek için bir kaç şişe bitirmek zorunda kaldım :)

Garnier Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu; Ciltteki makyaj, yağ, kir gibi fazlalıkları içindeki micel adı verilen taneciklerle arındırmayı hedefliyor.

Pembe kapaklısı hassas ciltler için. Durulamadan makyajı temizleme, cildi arındırma ve rahatlatma vaadleri var.

Yüz, göz ve dudaklar için kullanıma uygun. Parfüm içermiyor,
dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiş.

garnier micellar kusursuz makyaj temizleme suyu

Normalden kuruya dönük bir cildim var ve bu kuruluk kış aylarında beni tamamen ele geçiriyor. Genelde de kış aylarında makyaj yapıyorum. Cildimi örten bir tabaka olsun istiyorum. Bunu anlatıyorum çünkü, ten makyajı olmadan yapılan makyajı sevmiyorum. Değerlendirirken de buna göre değerlendirdim.

Makyajımı Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyuyla temizleyeceksem 4-5 pamuk kirletmeden yüzümden çıkaramıyorum. Allık, far ve bazı rujları rahatlıkla temizliyor fakat tenimi tamamen temizlemesi ya da rimeli çıkartması pek mümkün olmuyor. Bu arada genelde rimeli tek kat uygularım. Çift fazlı göz makyajı temizleyicileri daha başarılı buluyorum. İçindeki yağlar özellikle rimelin kirpiklerden ayrılmasını kolaylaştırmış oluyor.

Yüzümü Garnier misel suyla temizledikten sonra tonik sürersem pamuğa yine makyaj kalıntısı geliyor.

garnier kusursuz makyaj temizleme suyu hassas ciltler

Temizleme sonrası cildimde yapış yapış bir his bırakmıyor, zaten yapısı da kokusu da su gibi.

Göz makyajımı temizlerken gözümün içine kaçarsa yanma yapmıyor fakat makyajım çıksın diye aynı bölgeden bir kaç kez geçersem hassasiyet oluşturuyor.

garnier micellar kusursuz makyaj temizleme suyu içerik

Sonuçta makyajımı ilk adım olarak Garnier misel suyla temizlersem başarısız,  önce bir yağ ya da makyaj sütüyle kabasını alıp Garnier'le üstünden geçersem güzel.

Göz yakmaması, tüm yüzde kullanılabilir olması, su gibi yapısı, parfümsüz olması, kullandıktan sonra yüzümü yıkamaya mecbur hissettirmemesini beğendim, esas görevi makyaj temizlemede yetersiz buldum.

Cildimde kuruluk ya da başka bir probleme sebep olmadı. Makyajsız olduğum günlerde kullandığımda verdiği temizlik hissini ve rahatlatmayı sevdim. Elimde kocaman bir şişesi daha var onu da anca bu şekilde kullanıp bitiririm.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

6 yorum

  1. bu temızleyiciye bayılıyorum...:)

    YanıtlaSil
  2. Bunu denememiştim. Listeme ekledim. Teşekkürler.sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Geçen gün alacaktim vazgeçtim. Simdi aklima düsürdün 😊

    YanıtlaSil
  4. Bu temizleme suyu bende kaşıntıya sebep oldu. Özellikle sıklıkla kullanmaya başladığım zamanlarda. Şu an Cyrene'in yılbaşıkampanyasında 2 al 1 öde şeklinde satılan kuru ciltlere uygun misel suyunu kullanıyorum, tavsiye ederim Gökçecim ^_^ Ben de Ece sayesinde keşfettim, Blog'da yazısı var merak edersen. Ben birkaç aydır makyajı pamuk yerine mikro fiber temizlik bezleriyle çıkartıyorum, çok daha iyi sonuç veriyor,onu da bir dene derim :)
    Çok öpüyorum!
    Zeynep

    YanıtlaSil
  5. Blogunuzu severek takip ediyorum, ben de bloguma bekliyorum :)
    hasibecengiz.blogspot.com.tr
    Ayrıca blogumda bir çekiliş var, herkes davetli!

    YanıtlaSil
  6. Bende aynı şekilde kullanıyorum önce makyajın kabasını alıp sonra bir Misel su ile siliyorum bu da sevdiklerimden ama çift fazlıyı sanki daha çok beğendim 😊

    YanıtlaSil