bakım

PLAYSKiN SUN BLOCK SPF 50 LİPOZOM TEKNOLOJİLİ GÜNEŞ KREMİ

14:32:00

Bugün Denebunu Exclusive kutu satın alıp tanıştığım Playskin Sun Block Güneş Kreminden bahsedeceğim.

playskin sun block spf 50 güneş kremi kullananlar

Playskin Sun Block Güneş Kremi Özellikleri

Playskin Sun Block Güneş Kremi; Teknolojik cihazların yaydığı mavi ışığa karşı ve güneş ışınlarına karşı yoğun koruma etkili lipozom teknolojili güneş kremi olarak tanıtılıyor.

Ecocert Sertifikalı anti aging etki oluşturan mineraller, Hyaluronik Asit, Fosfolipid ve UVA/UVB korumalı SPF50 güneş korumasıyla cildi korurken nemlendirmeyi ve yenilemeyi amaçlıyor.

Yüz ve boyun için kullanılabiliyor.

Plastik tüp ambalajda. 100 gram ve açıldıktan sonra 24 ay kullanım ömrü var.

Playskin güneş kreminin içeriği şöyle;

playskin sun block spf 50 güneş kremi kullananlar içerik


Lipozom Nedir?

Peki burada sürekli adı geçen Lipozom nedir ve ne işe yarar?

Lipozom; Fosfolipid içerikli, hücre yapısına benzeyen taşıyıcı sistemlerdir. Bu benzerlik aktif maddeleri kolayca vücuda yerleştirmek için kullanılır. Dermokozmetikten biyoteknolojiye bir çok alanda ilaç taşıyıcı olarak tercih edilir. Tümörlerin teşhis edilmesinde, enzimlerin yer değişmesinde, ileri teknoloji medikal tedavilerde kullanılır.

Kozmetik açından Lipozom; Epidermisin alt katmanlarına erişebildiği için cildin yenilenmesinde etki olur.

Playskin Sun Block Güneş Kremi Kullananlar

playskin sun block spf 50 güneş kremi kullananlar 1



Playskin Güneş Kremini aldığım zamandan beri araştırıyorum, hiç kullanıcı deneyimine rastlamadım. O yüzden kendi deneyimimi ve düşüncelerimi ayrıntılı olarak anlatmak istiyorum.

Cildim kış aylarında kuru, yaz aylarında karma. Kuru ciltlerin hoşlanacağı, yağlı ciltlerin anlaşamayacağı bir güneş koruması.

Yapısı akıcı bir losyon kıvamında. Bu yüzden ambalajın güneş kreminin formülüne uygun olmadığını düşünüyorum.

playskin sun block spf 50 güneş kremi kullananlar 2



İnce dokulu olmasına rağmen kolay emilmiyor. Elinizi sürdüğünüzde, ben daha emilmedim, hissinin geçmesi için rahat bir saat beklemem gerekiyor. Ben hızlı emilen ürünlerle rahat ediyorum bu açıdan hoşlanmadım.

Cildime rahat yedirebilmek için az miktarda almam gerekiyor. Fındık büyüklüğünde. Cildim hoş bir şekilde parlak ve nemli görünüyor fakat güneş kreminin kullanılması gereken miktarı kullanırsam beyaz, ıslak bir tabaka halinde kalıyor. Uzun süre beklesem bile emilmiyor. Daha sonra elimle ovalayıp yedirmeye çalışırsam da beyaz pütürcükler şeklinde döküntüler oluşuyor. Yani bu güneş kremini az kullanmak gerekiyor. O zaman da kafamda şu soru oluşuyor. "Cildimi korumak için yeterli miktarda güneş kremini kullanabildim mi?"

playskin sun block spf 50 güneş kremi kullananlar 3
Sol elimde az miktarda Playskin güneş kremi var, sağ elimde hiçbir şey yok.

Kokusu hafif fakat sürekli kendini hissettiriyor.

Denize gireceğim zaman da kullandım. Suyla buluşunca hızlı şekilde çözülüyor. Denizde geçirdiğim zamanda korumasız kalıyorum, gözlerimi yakıyor.

Terleyince de çözülüyor.

playskin sun block spf 50 güneş kremi kullananlar 4



Güneş kremi olarak verim alamayınca, kuru ciltlerin çok hoşlandığı parlak görünümlü ten makyajı yapmak için baz olarak kullanmak çok iyi bir fikir gibi gelmişti. Üzerine en mat fondötenimi bile sürsem cildim ışıldıyordu bu açıdan harika. Harika olmayan kısım ten ürününün kalıcılığını tamamen yok etmesi.

playskin sun block spf 50 güneş kremi kullananlar 5
Sol elimde Playskin güneş kreminin üstünde fondöten, sağ elimde sadece fondöten var.

Normalde temizleme yağıyla ya da çift fazlı makyaj temizleme suyuyla cildimden arındırabildiğim fondöten, Playskin güneş kreminin üstüne kullandığımda cildimden akıp gider oldu. Elimde de denedim. Elimi akan suyun altına uzattığımda Playskin Sun Block güneş kremini baz olarak kullandığım kısım aktı gitti, sadece fondöteni sürdüğüm diğer elimde fondöten olduğu gibi kaldı. Yağ bazlı temizleyiciyle arındırdım.

playskin sun block spf 50 güneş kremi kullananlar 6



Sonuç olarak Playskin Sun Block Spf 50 Güneş Kremi; Cilde parlaklık veriyor, emilmiyor, sabitlenmiyor, suyla temasta ve terlemeyle hemen çözülüyor, üzerine kullanılan ürünlerin de kalıcılığını yok ediyor. Bana uygun bir kullanım alanını bulamadım.

İnternet araştırmalarımda gördüğüme göre Playskin ürünleri güzellik merkezlerinde satılıyor.

Playskin Sun Block Güneş Kremini ve Playskin BB Cream'i bir arada almıştım. Onun da incelemesini paylaşacağım.


Görüşmek üzere :)


Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum