ahmad tea poşet çay

AHMAD TEA POŞET ÇAY

11:40:00

Poşet çay kullanıyor musunuz?
Bizim evde hep bulunur. Her zaman tıkırdayıp fokurdayan demlik tercihim olsa da bazen vakitsizlikten poşet çaya yöneliyoruz.

AHMAD TEA POŞET ÇAY

Geçen seneye kadar benim için poşet çay anı kurtarmalık bir üründü. Bir gün eşim "Gökçe bunu bir dene" diyerek elinde yeşil bir kutuyla geldi.

AHMAD TEA POŞET ÇAY 1
 
Baktım üzerindeki yazılar yabancı, içinde bergamutta var, yoğun aromalardan hoşlanmıyorum
- liptonu da o yüzden tercih etmiyorum -  dedim herhalde hiiiç içemem bunu. Sonra denemelik attık çayı bardaklara, doldurduk üstüne sıcak suyu bir renk verdi ki tam demlenmiş çay rengi. Üstelik kutusunda 3-5 dakika bekletin diyor ben demli çay sevmediğimden 1 dakika bekletip çıkarıyorum.
 
AHMAD TEA POŞET ÇAY 2
  
Kokusu miss. Tadına baktım tam benim kıvamımda hafif bir aroma. Nasıl lezzetli.. İlk içişte çok beğendim. 

Ahmad Tea, şimdilerde evin vazgeçilmezi. Hatta sadece bizim evin değil iki annemin de  mutfaklarında :)

AHMAD TEA POŞET ÇAY 3

Bizim aldığımız kırmızı çizgili paket Extra Special, bir gün eşim sarı çizgilisini almış onda pek lezzet alamadım, diğerinin yanında sönük geldi bana.

Eşim Beyazıt'ta bir dükkandan alıyor. Yazıyı hazırlarken araştırdım, şimdilerde marketlere de gelmiş. Evde demlenmiş gibi bir çay içmeyi isterseniz Ahmad Tea Extra Special'ı öneririm.

Sitesini buradan inceleyebilirsiniz. Satış yerleri hakkında detay vermişler. 

Not:
Demiştim ya "Marketlere de gelmiş" diye.. Yazımı yayınladıktan sonra distiribütör firma Barnet, henüz bu ürünü ithal etmediklerinin ve Barnet etiketi olmayan, yetkili satış yerleri dışında satışı olan  ürünlere dikkat edilmesi gerektiğinin bilgisini ulaştırdı bana.
Teşekkür ediyorum.
Barnet etiketli Ahmad Tea çay çeşitlerine sitelerinde yer alan marketlerden ve online satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

8 yorum

  1. Poşet çayı ben de çok kullanıyorum bazen çayın pisliğiyle uğraşmak istemiyorum bazen de demlemek zor geliyor. Bu markayı da denemiştim diye hatırlıyorum, ben de iyi olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bizde de çocuklar küçük diye hiç ikinci bardağı içme şansımız olmuyor o yüzden pazar kahvaltısına kadar poşet çay kullanıyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. bunu denemeliyim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Ben caykur severim.Ama bulunduğum yerde Ahmed çay var.Henuz denemedim. Ama elimdeki çay bitince almam gerekiyor. Sevindim bu yorumlara. .

    YanıtlaSil