anne

EMZİK HİKAYESİ | WEE BABY

09:12:00

Emzik, şu sıralar bizim evin vazgeçilmezlerinden. Kızım 16 aylık ve diş çıkarırken en çok emziğini kemirerek damağını rahatlatıyor. Ben de biraz daha rahatlayana kadar dokunmamaya karar verdim. Kemirdiği için sürekli emziklerini kontrol ediyorum. Üzerinde, anca dikkatlice bakıldığında belli olacak açılmalara rastlıyorum, o zaman da doğru çöpe...

Kızımın 3 tane emziği var ama biz ne zaman arasak bulamıyoruz. Nasıl yapıyorsa bir yere saklıyor ve sadece o bulmak istediği zaman emzikler bulunuyor :) Yedek olsun diye geçenlerde Wee Baby emziklerden aldım. İyi ki de almışım çünkü aldıktan iki gün sonra kullandığı iki emzik de çöpe gitti. Yine delmiş emzikleri.

Emzik Hikayesi Wee Baby

Kızım 1 aylık olana kadar emziği hiç kabul etmemişti. O kadar küçüktü ki 1 numaralı emzik bile boğazına kadar geliyordu. Memeye yapışık bir bebekti. 16 saat boyunca mememde durduğunu bilirim. Evde bir küçük çocuk daha olduğundan ne oğlumla ilgilenebiliyor, ne yemek hazırlayıp yedirebiliyor, ne de kendime vakit ayırabiliyordum. Gulyabani gibi olmuştum :) Emziği kabul ettirmek şart olmuştu bizim evde ve bayağı uğraştım.

Emzik Hikayesi Wee Baby 1 

İlk zamanlar meme zannetsin diye, kiraz uçlu da denilen yuvarlak uçlu emziklerden verdim. Kullanmaya alıştığını fark edince de damaklı emziklere geçtim. Damak yapısının gelişimi için bu önemli.

Emzik Hikayesi Wee Baby 2

Wee baby emzikleri seviyorum, daha önce de kullandım. Ortodontik yapılı ve oldukça dayanıklı malzemeden üretilmiş. Aldığı milyon tane darbeye rağmen ne plastik kısmında bir çizilme bozulma oluyor ne de emzik kısmında. Tek düşmanı diş kesikleri ve onun da oluşması uzun zaman alıyor. 

Kullanmadan önce muhakkak kaynatıyorum. Kullanırken de aralarda kaynatıyorum. Çünkü şu sıralar kızım hep yerlerde olduğu için o emzik her yere değiyor.

Emzik Hikayesi Wee Baby 3

Wee baby emziklerde Air System var. Air System emziğin içine hava girip çıkmasını böylelikle emzik ucunun yapısının bozulmamasını sağlıyor.

Emzik Hikayesi Wee Baby 4
Darıca'ya annemlere gittiğimizde onların yakınında olan Hakmar Marketten tanesini 3,5 liraya görüp almıştım. Bugün internette baktığımda 11 lira civarında satılıyor. Böyle uygun fiyatlarla görünce kaçırmamak lazım.

Şimdi sadece emzikten bahsettim ama ben Wee Baby'nin farklı ürünlerini de kullandım. Daha oğlum bebekken aldığımız, bebek tırnak makası hala sapasağlam ve kullanılıyor. Emzirme dönemlerimde göğüs pedlerini çok kullandım. Saplı emzik kutusu, biberon temizleme fırçası hala kullanılıyor.

Anne ve bebek üzerine geniş bir ürün çeşitliliği var ve uygun fiyatlarla alınabiliyor olması büyük avantaj. Maalesef söz konusu bebek ve çocuk olunca alınan her şey çok pahalı.

Memnunum, tavsiye ederim.

Eğer neler var diye merak ederseniz sitesine bir göz atabilirsiniz. Sanırım online satışları bulunmuyor.


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

6 yorum

  1. Merhaba,

    sizi hemen takibe aldim :))

    Bizde Wee-Baby emzigi kullanip cok memnun kaldik, hem fiyati makul hemde incelemenizde belirttiginiz özellikler NUK gibi markalari aratmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz :)) Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. Yazarken bahsetmeyi unutmuşum. Ben de hem nuk, hem wee baby kullanıyorum.. Gerçekten aratmıyor.

      Sil
  2. du lazım olanlara söleyim :) ısırıp deliyo he ciciş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, aynen öyle :)))) yaşasın yeni dişler, gelsin yeni emzikler :))))

      Sil
  3. Bu emzikler hayat kurtarır diyor anneler, inşallah şanslılardan oluruz biz de^^

    YanıtlaSil