gündem

YEŞİLAY ve USMED - SENTETİK YALANLAR PROJESİ

16:50:00

Yeşilay ve USMED, Sentetik Yalanlar Projesini Başlattı

YEŞİLAY ve USMED - SENTETİK YALANLAR PROJESİDünyanın en köklü ve en etkili uyuştucu ve bağımlılıkla mücadele STK’sı olan Türkiye Yeşilay Cemiyeti ile Uluslararası Sosyal Medya Derneği USMED, sosyal medyada sentetik uyuşturularla mücadele için bir araya geldi. Sentetik Yalanlar ismi ile başlatılan proje sosyal medyada sentetik uyuşturucu yalanları ve sentetik uyuşturucunun ölümcül gerçeklerini kullanıcılara etkili bir şekilde duyurmayı amaçlıyor.


Sentetik Yalanlar projesinde gönüllü olun!

YEŞİLAY ve USMED - SENTETİK YALANLAR PROJESİ
Gerçek hayatta sürdürülen mücadelelere ek olarak, Uluslararası Sosyal Medya Derneği bünyesinde Yeşilay’ın da desteği ile gönüllü bir sosyal medya ekibi kuruldu, Sentetik Yalanlar ismiyle sürdürülen projede sosyal medya üzerinden sentetik uyuşturucuların zararlarının gençlere duyurulması, gönüllü katılımcılarla sosyal medya üzerinden bir sanal mücadele ekibi kurulması hedefleniyor.


Kısa sürede binlerce takipçiye ulaşan projeye yüzlerce gönüllü de katkı sağlamak üzere başvuru yaptı. Sentetik uyuşturucu satanları ihbar edilmesi ve engellenmesi gibi amaçlarının da olduğu projede gönüllüler Grafik Tasarım, Blog Yazısı, Metin Yazarlığı, PR Desteği, Sosyal Medya Desteği, Mesleki Bilgilendirme gibi alanlarda destek sağlamak üzere gönüllü oluyorlar. Twitter fenomenlerinin de destek verdiği projede siz de gönüllü olabilirsiniz.
YEŞİLAY ve USMED - SENTETİK YALANLAR PROJESİ

 

Bu alanında ilk olan sosyal sorumluluk projesinde Gönüllü olmak için: http://www.sentetikyalanlar.com/gonullu-olmak-istiyorum/ adresinden başvuru yapılabilir.


Projenin resmi adresleri şöyle;
Web sitesi: sentetikyalanlar.com

Sosyal Medya Adresleri;
twitter.com/sentetikyalan
facebook.com/sentetikyalanlar
instagram.com/sentetikyalanlar
youtube.com/user/sentetikyalanlar

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

3 yorum

  1. merhaba bloğunuzu takie aldım müsaitseniz banada beklerim :) sevgiler
    http://apaydindunyam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. bi bakıyım hoş şeyler de olabiliyor demek ki bu hayatta :)

    YanıtlaSil