ev hali

BÜYÜK - KOKULU - KAVANOZ MUM

08:31:00

Ev denilince ilk aklıma gelenlerden biri, mum.
Çocuklar doğmadan önce, hava karardığı an mumları yakıp kanepeye yayılmaya bayılırdım. Şimdilerde mümkün değil tabi :)

BÜYÜK - KOKULU - KAVANOZ MUM 1

Evde çeşit çeşit mumluklar, mumlar var, hepsi konsolun içinde saklanmış durumda. Bir mum sevdalısı olarak en azından "Mutfak benim, karrdeşiiim" dedim ve en rahat kullanabileceğim kavanoz mumlara yöneldim.

BÜYÜK - KOKULU - KAVANOZ MUM 2

Bu mumu ve bundan önce kullandığım kırmızı renkli olanını, Bim marketten almıştım. İkea'ya gidebilme şansım olsaydı şans verir miydim bilmiyorum ama iyi ki denemişim, çok sevdim.

BÜYÜK - KOKULU - KAVANOZ MUM 3

Her şeyden önce 3 fitilli olmasını çok beğendim. Işığı çok güzel dağıtıyor ve bulunduğu alanı iyi aydınlatıyor.

BÜYÜK - KOKULU - KAVANOZ MUM 4

Daha önce kullandığım kırmızı meyveliydi sanırım. Fotoğraftaki kahverengi olan, elmalı-tarçınlı. Mumlar daha hiç yakmadan bile mis gibi kokuyorlar. Genelde kokulu mumlar yandığında kokusunu pek duymam ama bunlar sürekli mis gibi kokuyorlar.

BÜYÜK - KOKULU - KAVANOZ MUM 5

Kavanozun dibine gelmesine rağmen yanmaya devam ediyorlar. Büyük mumlarda olabilen fitilin yanıp mumda çukurluk oluşturduğu durumlar, bu mumlarda olmadı. Kutusunda yanma süresi 12 saat yazıyor. Ben her gün olmasa da, akşamları mutfakta bir kaç aydır kullanıyorum. Bana bereketli geldi.

BÜYÜK - KOKULU - KAVANOZ MUM 6

İkea'da araştırdığımda böyle üç fitilli olanlardan hiç görmedim. Hoş oradaki kavanoz mumların yanma süreleri daha uzun ama ben bu mumu çok sevdim. Özellikle verdiği ışık çok hoşuma gitti. 7 liraya satılıyor. Görürseniz bir şans verin derim :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

3 yorum