at kılı fırça

EDA TAŞPINAR DOĞAL AT KILI FIRÇASI VE KURU VÜCUT FIRÇALAMA

18:22:00

Öncelikle Kuru Vücut Fırçalama ne işe yarar ondan bahsedeyim.

Kuru vücut fırçalama; Lenf sistemini hareketlendirir, kan dolaşımını hızlandırır, ödem ve toksinlerin atılmasını sağlar, düzenli kullanımda cildimizi pürüzsüzleştirir ve selülit görünümü azaltmaya yardımcı olur.

Özellikle benim gibi dolaşım problemi yaşayanların ve ayakları çok üşüyenlerin bir kez olsun denemesi gerektiğini düşünüyorum.

kuru vücut fırçalama ve eda taşpınar doğal at kılı fırçası

Benim vücut fırçalama maceram şöyle başladı. Aslında hiç aklımda yoktu çünkü derime zarar verebileceğini düşünüyordum. Bir gün indirimde Eklips'in kocaman bir fırçasını görünce alıp deneyeyim dedim. Hakikaten düşündüğüm gibi oldu, bacaklarımda tırmalamışım gibi çizikler oluştu fakat aynı zamanda da inanılmaz rahatlattı. İşte o zaman kuru vücut fırçalamaya merak sardım. Eklips ıslak kullanım için banyoya gitti ki bu başka bir yazının konusu olacak kuru vücut fırçalama için de Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırçası'nı aldım.

eda taşpınar doğal at kılı fırçası

Kuru vücut fırçalama nasıl yapılır?
İlk zamanlar fırçayı fazla bastırmadan uygulamak lazım, zamanla daha kuvvetli kullanabildim. Aşağıdan yukarıya doğru, kalbi ana yön düşünerek fırçalamak gerekiyor. Tüm vücudumda kullanıyorum. Bacaklarımda kullandığımda bileklerimden başlayarak kalça kemiğime kadar fırçalıyorum. Göbek kısmını yine yukarıya doğru fırçalıyorum. Kollarımı el bileklerimden omuzlarıma doğru, dekolte bölgesini de omuzdan dekolte bölgesine inecek şekilde fırçalıyorum. Toplam fırçalamayı iki dakikayı geçmeyecek şekilde ayarlıyorum. Sabah ve akşam iki dakika zaman ayırmak çok şeyi değiştirebiliyor.


eda taşpınar doğal at kılı fırçası 1

Vücut fırçalama işe yarıyor mu?
Bacaklarımda selülit var, ayrıca ayaklarım buz keser. Şunu farkettim ki vücudumu fırçaladığım zaman akşam fırçaladıysam sabaha kadar ayaklarım hiç üşümüyor, bacaklarım üşümüyor. Sıcak sıcak oluyorum. Ayrıca kuruluktan pullanan bacaklarım çok daha pürüzsüz bir görünüme ulaştı. Pullanma oldukça azaldı, parlıyor bile. Diz kapağımda nasır oluşmuştu o da neredeyse gitti. Sürekli kıl dönmesi olan bir bölge vardı o sorun da kayboldu. Selülit konusunda çok daha düzenli kullanım ve beslenmeye dikkat ederek sporla desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Bir fırça tek başına selüliti yok edemez fakat bacaklarımdaki o portakal kabuğu görünümün azalmasına oldukça etki ettiğini söyleyebilirim ki ben çok düzenli kullanmıyorum.

eda taşpınar doğal at kılı fırçası 2.JPG


Bu arada fırçalama bittikten hemen sonra muhakkak nemlendirici sürüyorum.

Geçenlerde eşimde denedim. O böyle şeylerle hiç ilgilenmez. Sırtı ağrır, masaj yapayım mı derim, yok der. Bana bu kadar iyi geldiğini görünce hadi bi deneyelim dedim, ikna oldu. Çok hoşuna gitti. Artık seni fırçalayayım mı dediğimde, oluur diyor :)))

Bence vücut fırçalama gayet işe yarıyor ve rahatlatıyor.

eda taşpınar doğal at kılı fırçası 3

Kuru vücut fırçalamada Eda Taşpınar At Kılı Fırçasını, ıslak vücut fırçalamada Eklips fırçayı kullanarak cildimdeki pürüzleri epeyce temizledim. Özellikle bacaklarımda büyük fark oluştu. Renk eşitsizliği gitti, pullanma yok kadar az, pürüzsüz ve kullandığım zamanlarda üşüme sıfır :)

Eda Taşpınar at kılı fırçasını 27, Eklips fırçayı da 10 TL'ye almıştım. İki fırçayı da Gratis indirimlerinde aldım.


eda taşpınar doğal at kılı fırçası 4

Benim gibi problemler yaşıyorsanız, vücut fırçalamayla kendinizi hafiflemiş hissedeceğinizi söyleyebilirim. Piyasada çeşitli marka ve boylarda vücut  fırçaları bulunuyor. Size uygun bir tane de vardır mutlaka.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

28 yorum

  1. Benim de ayaklarım çok üşür, zaten vücut olarak da kuru ve çok üşüyen biriyim ama hiç denemedim. Kese, lif severim hep görüyorum almadım şu ana kadar. Bir denemeli. Çok teşekkürler. :) Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde abla, kılları vücudu çizmeyecek bir fırça bulursan dene muhakkak. İnanılmaz rahatlatıyor. Çok öpüyorum seni :)

      Sil
  2. Bu fırçadan cok istiyorum teşekkürler yazı için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimdeyken al Çağla'cım, diğer türlü çok absürt fiyatı :)

      Sil
    2. İndirimli ne kadar acaba ?

      Sil
  3. Harika etkileri varmış üşenmesem alıp deneyeceğim. Ama denemeye değer bence :)

    YanıtlaSil
  4. Bende aldım ama bacak ıncelttıgını duydugum ıcın aldım bakacagız bakalım :) eklıpsden memnun kaldınmı peki omu bumu,aslında ıkısıde fırça netıcede ama farkları vardır elbette :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda da anlattım ya eklips kuru vücut fırçalamaya uygun gelmedi bana. Belki sana iyi gelebilir :)

      Sil
    2. Ben onu normal cumle gıbı okudum canım eklıps eklıps dıye geçınce surekli gratis aklıma bıle gelmedii kımı yerlerde, ondan algılayamadım bence sonlara dogru marka oldugunu çaktım :D gratıs aa eklıps diye mazur gör(muslüm gürsesten-> affet :))

      Sil
  5. HArika, ayrıntılı bir yayın, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  6. Bende bu fırçadan aldım bir ara düzenli kullandığımda çok faydası gördüm şimdilerde aklıma gelirse yapıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah hep kendimize üşeniyoruz, ben de ihmal etmemeye çalışıyorum :)

      Sil
  7. benim ayaklarım üşümez buz tutar resmen :) bu fırca bende de var yazın bir aralık kullandım fena değildi ama şu an o kadar yorgun geliyorum ki eve ... belki biraz daha zaman olarak rahatlatınca geri dönerim kendimi fırcalamaya ... sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Benim de çok almak istediğim ama kullanmaya üşendiğim için almadığım bir fırça, üşümemeye engel oluyorsa harikaymış. Darısı başıma :)

    YanıtlaSil
  9. çok üşüyen biri olarak deneyeceğim

    YanıtlaSil
  10. benim de canım acır yapamam diye almadığım bir şey bu hele sabah erken çıktığım için yapabileceğimi hiç sanmıyorum ama faydası olur tabi olmaz değil ...

    YanıtlaSil
  11. Ne güzelmiş Gökçecim! Memnun kalmana sevindim ve ben de hemen aklıma yazdım bak kullanabilirim... Malum artık kendime ilgi alaka sıfır en azından yatmadan önce bir fırçalanayım :D
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Fırçalama olayını ilk kez duydum Gökçe Hanım, bilgilendirme için teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba, batıkları yok ediyor mu? Ya da eder mi ?

    YanıtlaSil
  14. Inanlmaz faydasi var bir ayda cok eyki kalcamda cukurluklar vardi gecti cogu gerginlesti sıkılastı ben bambuda aldm saplı o hem uygun fiyat gratisten aldm faydasnı göruyom ama kızardı benim tenim fazla yaptgm icin ama geciriyormu evet duzenli yapıldıkca catlaklarida azltıyor görünümünü tavsiye ediyorum siddetle kremler bos

    YanıtlaSil
  15. sekülitleri gidermede az kullanmanıza ve düzenli sayılmamasına rağmen numaralandıracak olsanız 10 üzerinden kaç fayda etti dersiniz acab?

    YanıtlaSil
  16. Ben de aldim bu fircadan dun. Yuzumde bile deniyorum. Sonuclari yazarim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonuçtan memnun kaldınız mı ben de almayı düşünüyorum

      Sil
  17. benim bacaklarımda varış var acaba kullanmasammi varisi olanlara ne tavsiye edersiniz

    YanıtlaSil
  18. Merhabalar benden de bir tüyo olsun. Banyodan çıkarken tüm vücuduma soğuk su tutuyorum(ben üşümeyen biriyim siz bölge bölge tutun, önce bacaklar sonra kollar). Selülitlere çok iyi geliyor. Hiç selülit problemi yaşamadım. Kız kardeşim sadece bacaklarına tutuyor selülitleri gözle görünür bir şekilde kayboldu. Amaç zaten kan akışını hızlandırmak.. Üstüne de at kılı fırçası 🥰🥰🥰, üstüne nemlendirici..

    YanıtlaSil
  19. Bacaklarda varis im var..varise de iyi gelir mi acaba? Kullansammmi, tavsiye edersiniz?

    YanıtlaSil