anne

SWiSSCO DÜĞÜM AÇICI SAÇ FIRÇASI ULTiMATE DETANGLiNG BRUSH

07:07:00

Tangle Teezer merakımdan ve hala bir saç fırçasına o kadar para vermeli miyim düşünceme bir sonuç bulamadığımdan, Gratis'te bu uygun fiyatlı düğüm açıcı fırçayı görünce denemek istedim.

Sanırım 9 TL gibi bir fiyata almıştım, muhtemelen indirimli fiyatı. Zaten bu yapıdaki saç fırçalarını çok seviyorum, saç derisine masaj yapıyorlar ve bana oldukça iyi geliyor. Plastik fırça ya da taraklar saçlarımda elektriklenmeye sebep olduğundan uzun zamandır da kullanmıyordum.

swissco ultimate detangling brush düğüm açıcı saç fırçası

Swissco Ultimate Detangling Düğüm Açıcı Saç Fırçası; Düğüm çözmeyi, şekil vermeyi ve masaj yapmayı vadediyor. Islak ve kuru kullanıma uygun ve tüm saç tipleri için tavsiye ediliyor. Çocuk ve anne dostu diye belirtilmiş, haksız bulmadığımı belirtmek isterim :)

swissco ultimate detangling brush swissco düğüm açıcı saç fırçası

Tasarımını da oldukça şık buldum. Saplı bir fırça olması kolay tutuş sağlıyor. Uzunlu kısalı çok da sert olmayan dişlerden oluşuyor.

Saç derimi hiç acıtmadan defalarca aynı yerin üstünden geçebiliyorum. Bu benim için avantaj. Kullandıktan sonra kafamdaki karıncalanma hissi hoşuma gidiyor.

swissco ultimate detangling brush
swissco ultimate detangling düğüm açıcı saç fırçası

Islak saç taramayı doğru bulmadığımdan hep kuru saçlarımda kullandım. Ayrıca eşim ve çocuklar da kullandı.

Benim ince telli, gür ve uzun saçlarım var. Masaj etkisi çok başarılı, saçı elektriklendirmeden güzelce tarıyor, saçlarımı kırmıyor fakat ense kısmına yaklaştıkça ordaki yoğun saç bloğunda pek başarılı olamadı. Sanki daha uzun dişli olsaymış benim için mükemmel olurmuş.

Eşim daha önce Rossmann'dan aldığımız bir saç masaj fırçasını kullandığından onunla devam etmek istedi.

Kızımın saçları oldukça karışır. Saçının yapısından değil kendi çabasından. Ne kadar derleyip toplasak da o saçaklı saçaklı olmayı tercih ediyor :) İşte onun çok gür olmayan, hafif dalgalı saçlarına çok iyi geldi Swissco fırça. Saçını yolmadan rahatlıkla tarayabiliyoruz.

Oğlumun orta uzunlukta oldukça gür saçları var. Onun saçları düğüm olmaz fakat şekil de almaz. Swissco Düğüm Açıcı Fırça ile taradıktan sonra bir sonraki hoplama zıplamaya kadar gayet düzgün oluyor.

Çocukların saçlarında da elektriklenme yapmadı.

swissco düğüm açıcı saç fırçası ultimate detangling brush

Rahat 6 aydır kullanıyoruz. Henüz dişlerinde dökülme, bozulma oluşmadı.

Kendi adıma kısmen kullanabiliyor olsam da çocuklar için çok büyük rahatlık olduğunu söyleyebilirim. Saçları gür olmayanlar da rahatlıkla kullanabilirler.

swissco düğüm açıcı saç fırçası ultimate detangling brush

Swissco saç fırçasının argan yağı emdirilmiş bir çeşidi daha var, okuduğuma göre oldukça da seviliyor. Belki farklı çeşitleri de vardır.

Uygun fiyatlı muadil bir saç fırçası arıyorsanız, özellikle indirimlerde bir göz atmanızı öneririm.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

24 yorum

  1. Ben de o argan yağı emdirilmiş versiyonunu merak ediyorum. Saçlarım çok karışmadığından ve evimiz erkek nüfusu ağırlıklı olduğundan elim almaya gitmedi ama aklımda olsun :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))))) Sen evin çiçeğisin, bizde bir cadı var benim çiçeklik halim kalmadı. Tadını çıkart valla :) Çok öpüyorum canım.

      Sil
  2. bana göre değil galiba saçlarım dökülmelere rağmen hala gür :) direniyor yani... bu tarak bana yetmeyecek gibi , sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek'çim bendeki gibi zorlayabilir seni de o zaman. Uçlarda filan kullanımı çok rahat ama. Sevgiler canım :)

      Sil
  3. aynısı bende de var şekerim çok severim kendisini :-)) dediğin gibi o argan yağına bandırılmış fırçayı da alıp denemek istiyorum en kısa zamanda.. sevgiler..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim ben o fırçayı anlamadım, kullananlar da anlamamış zaten Argan yağı neresinde :))) Var bi çakallık galiba :)

      Sil
  4. Saçlarım gür, o yüzden sanırım yazınn sonunda bahsettiğiniz o yağlı fırçayla ilgileneceğim.. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Ben tangle teezerdan çok memnunum Gökçe'm ve kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri olduğunu düşünüyorum😊 Bu fırça benim saçlarımı açar mı bilemedim, sende zorlanınca ama argan yağlısını merak ettim😍 İlk fırsatta yakından inceleyeceğim😊 Güle güle kullanın ailece, çok öptüm💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tangle Teezer ı fena merak ediyorum bende Blana'cım bi deneme şansım olsa hemencecik alacağım. Beğenmeyip kenarda bırakırsam diye tedirgin oluyorum :) Çok öpüyorum canım..

      Sil
  6. Aynısı bende de var ve çok seviyorum :)
    Yağlı saçlara sahip olduğum için argan yağından uzak duruyorum :)))

    YanıtlaSil
  7. tangle teezer ni dimek yaaa :)

    YanıtlaSil
  8. Farklı markalardan iki muadil tarak almıştım ancak Tangle Teezer merağımın geçmesini sağlayamadım biri türlü...

    YanıtlaSil
  9. Kizimin saçlari kivircik bunlardan kullaniyorum ama kuruyken hiç faydasi yok 😕😕😕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya'cım Jhonson Baby karışıklık açıcı sprey de kullanıyorum ben zor durumlarda. Gayet işe yarıyor canım.

      Sil
  10. Selamm... ben yeni geldim blogunuza vee ne göreyim ilk gözüme çarpan saç fırçası oldu :) bende aynısının argan yağı emdirilmiş olanını kullanıyorum şuan ve memnun kaldım gerçekten kopma, dökme yapmadı. bu arada sizi de beklerim :) sevgilerrr...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin Mutlu Yaşam :) Şu Argan yağı olayını çok merak ettim. Nasıl, elini sürdüğünde yağ geliyor mu? Şimdi geliyorum bloguna :)

      Sil
  11. Bu tarz fırçaları ben de çok seviyorum :) Tasrımı da oldukça şık, mutlulukla kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Meryem, renkleri harika değil mi? :)))

      Sil