bakım

SEBAMED ViSiO ACTiVE HYDRO GEL NEMLENDİRİCİ HiDROJEL

09:54:00

Cildimin özellikleri her mevsim değişiyor. Yazın yağlıya dönük karma, kışın kuru, diğer zamanlarda da normal olabiliyor. Bu yüzden farklı dönemlerde kullandığım bir çok cilt bakım ürünüm var. Son bir yılda kullandıklarımı arka arkaya yazacağım. Özellikle krem, şampuan gibi uzun süre kullanılması gereken ürünleri biterken ya da bittiğinde yazmak gibi bir huyum olduğundan bundan sonraki en az 10 cilt bakım ürünü yazım adına toplu olarak belirtmek istedim. Bir iki haftada kullanılıp yazılan bilgilerin yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum. Sonuçta cildin bir alışma süresi ve ona göre verdiği tepki var.

Bugünün konusuysa Sebamed Visio Active Hydro Gel Nemlendirici Hidrojel. İçeriğindeki Aloe Vera ve Hyaluronik Asit başlıca alma sebebim.

sebamed visio active hydro gel nemlendirici hidrojel

Sebamed Visio Nemlendirici Hidrojel; Hassas ciltleri yumuşatma, nem ihtiyacını karşılama ve yatıştırma vaadinde. Normal ve yağlı ciltler için. Serinin kuru ciltler için olan Sebamed Visio Nemlendirici Gündüz Kremi çeşidi de var.

Yazın tek başına, cildimin çok kuru olduğu zamanlarda nemlendirici öncesi kullanıyorum. Mevsim geçişlerinde de benim için güzel bir kurtarıcı oluyor.

50 ml lik cam kavanozda bulunuyor.

Oldukça yoğun, jöle kıvamında. Tam bir jel.

sebamed visio active hydro gel nemlendirici hidrojel 1

Jeli iki parmağınızla yüzünüze krem gibi yedirmeniz öneriliyor. Az miktarı yüze rahatlıkla yayılıyor.

İçinde gördüğünüz yeşil parçacıkların büyük olanları anında nemlendirici etkiyi başlatma görevinde. Bu etki Hyaluronik Asit ve Aloe Vera ile destekleniyor. Küçük parçacıklar ise jelin çabuk emilimi ile yüzde nemin depo edilmesini sağlıyor. Jel baya baya çalışıyor :)

PH 5.5 değerinde.

Hafif çiçeksi kokusu var.

sebamed visio active hydro gel nemlendirici hidrojel 2

Yüzüme ilk sürdüğümde yumurta akı sürmüşüm gibi yapış yapış bir his ve ıslak görünüm oluyor. Kururken yüzü ferahlatıyor ve oldukça geriyor. Bu germe cildimi kuruttu germesi değil, bariz toparlıyor.

Eğer kalın sürülürse emilmesi 10 dakikayı bulabiliyor. Kuruduktan sonra o yapış yapış hal tamamen kayboluyor.

Yüzü ince bir film tabakası gibi sarıyor. Aydınlık, dinlenmiş ve sıkı gösteriyor.

Çok başarılı bir makyaj bazı. Ne zaman kullansam makyajım olduğu gibi kalıyor. Temmuz sıcağında düğüne gidecek olan anneme makyaj öncesi sürmüştüm. Yağlı ciltli ve çok terler. Öğlen yaptığım makyaj, gece geldiğinde olduğu gibi duruyordu. Orada tam notunu verdim :)

sebamed visio active hydro gel nemlendirici hidrojel 3

Sebamed Visio Active Hydro Gel, bana göre evde hep bulunması gereken bir cilt bakım ürünü. İndirim zamanı deneyin derim.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

6 yorum

  1. sebamed ürünlerini severim ve memnun kalırım, bu nemlendirici jeli de alsam mı kararsız kalmıştım şu anda kullanmakta olduğum başka bir jel-krem olduğu için. okuyunca benim için de uygun olacağını düşündüm

    YanıtlaSil
  2. İnanılmaz hassas ve kuru bir cildim var, bir bakacağım denk geldiğimde güle güle kullanın çekilişimede beklerim😊

    YanıtlaSil
  3. Sebamed'in bir sabununu bir de şampuanını bilirdim.Ürün skalası ne kadar çok gelişmiş...Şu yağlı ciltte makyaj durmayanlardan,parıl parıl parlayanlardan biri de benim bu arada:)

    YanıtlaSil
  4. çok ilgimi çekti hiç de görmemişim indirimde bakarım buna ben..

    YanıtlaSil