bakım

NiVEA 1 DAKİKA URBAN DETOX MASKE

14:16:00

Nivea Urban Skin Bakım Serisinden gece ve gündüz kremini BURADA anlatmıştım. Serinin bir diğer üyesi de Nivea Essentials 1 Dakika Urban Detox Maske.

İçeriğindeki Beyaz Kil ve Aktif Manolya Özü ile cilde detox yaparak zararlı çevresel etkileri azaltmayı, ölü hücrelerden arındırmayı, cilt görünümünü düzeltmeyi vadediyor.

nivea 1 dakika urban detox maske incelemesi

75 ml lik bu tüp maske, açık yeşil renkte ve çiçek kokulu. Günlük kullanıma uygun. İçinde orta büyüklükte mavi ve beyaz peeling parçaları bulunuyor.

Temizlenmiş yüze uygulayıp, 1 dakika bekleyip, ılık suyla durulamak gerekiyor. Yüze dağıtması çok rahat. Göz ve dudak bölgesine sürülmüyor, aklınızda olsun.

nivea essentials 1 dakika urban detox maske incelemesi

Cilt tipim kışın kuru, yaz aylarında karma - yağlı. Nivea Detox Maskeyi hem banyo sırasında hem de gün içinde kullandım.

Pek hassas ciltli değilim yine de banyoda kullanımda cildim alev alev yandı. Acaba farketmeden ovaladım da o mu beni rahatsız etti diye düşündüğümden farklı zamanlarda kullanımıma dikkat ettim. Yanma hissi devam etti. Her seferinde bir dakika beklemeden yıkadım. Cildimde kızarıklık oluşmadı. Verdiği yumuşaklık ve arınma hissi gayet başarılı.

Normal zamanlarda kullandığımda yine cildimde yanma oluyor, banyodakine göre çok daha hafif. Bir dakikayı bulmadan yüzümü yıkıyorum. Kızarma olmadan pamuk gibi yumuşak ve temizlenmiş oluyor cildim.

İçeriği de şu şekilde;

nivea 1 dakika urban detox maske içerik

Yanma hissi olmasa tam benim gibi üşengeçlere göre bir maske. Çok kısa sürede verim alabiliyorsunuz ve çabucak cildinizi arındırabiliyorsunuz.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

10 yorum

  1. Merhabalar, yanma hissi olduğu zaman maske cildin altına temas ediyor der ablam hep :) ama güzel kullanımı kolay bir ürüne benziyor teşekkür ederim :) bulabilirsem denemek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin :) Biraz evvel arkadaşıma bahsettim maskeden o yağlı ciltli. Ben bayılıyorum o yanma hissine dedi :)))) Kullanım kolaylığı ve etkisi gayet başarılı..

      Sil
  2. Cildim hem kuru hemde oldukça hassas yanma durumu gözümü korkutmadı desem yalan olur, çokta merak ettiğim bir üründü ama yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Merak ettim şimdi. Aklımda bulunsun, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Almadan önce çok araştırdım çoğunluk bu üründen uzak durmamı söyleyince almaktan vazgeçmiştim. Kaynak: Süslü sözlük.

    YanıtlaSil
  5. bende yanma yapmıyor hatta yanma hissi yapıyorsa kullanma bence ..

    YanıtlaSil
  6. Denemedim ama yanma hissi biraz irite etti beni ://

    YanıtlaSil
  7. Ayyyy aynı haydariye benziyor görüntüsü :)))) Gökçe yazıda ve ambalajda hangi cilt tipleri için olduğunu ben mi göremedim acaba? Bir de yanma için uyarıcı bir açıklama yok mu ambalajda merak ettim?

    YanıtlaSil
  8. Ben bunu göemedim daha önce. Bakayim 😊

    YanıtlaSil